OldSkun420 0 Napisano 29 Stycznia (edytowane) Siemka, do tej pory zawsze uprawiałem na biobizzie, ale przyszedł czas że chce spróbować swoich sił z nawozami mineralnymi, robię też nowy set boxa i chciałbym wyciągnąć jak najwięcej z genetyki. Myślałem nad nawozami do gleby od hesi ( cały zestaw ) i pytanie brzmi czy zapewni on wszystkie potrzebne składniki ? Czy może trzeba zaopatrzyć się w jakiś calmag albo coś innego ? Nie chcę żeby czegoś zabrakło , ale może polecice jakieś inne mineralne ( oprócz advenced nutries) Dzięki i pozdrawiam 👋 Zdjecia dla uwagi . Edytowane 29 Stycznia przez OldSkun420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 264 Napisano 29 Stycznia IMHO jak chcesz wyciągnąć najlepsze co z genetyki to jednak organika, jak chcesz więcej palenia to mineralne, ale to moja opinia. Wielu się pewnie nie zgodzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OldSkun420 0 Napisano 30 Stycznia @Bubble czyli mówisz że lepszym wyborem było by pozostanie na Biobizz? Właśnie słyszałem że na minerałach topy wychodzą bardziej zbite i większa ilość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 264 Napisano 30 Stycznia Na to pytanie nie ma dobrej odpowiedzi, każdy ma swoje preferencje, upodobania, metody, ale jeśli pytasz o moje zdanie, to ja bym został przy organice. Czy przy biobezz? Nie wiem, można ładny efekt wyciągnąć, ma sporo możliwości kombinowania, ale ja narazie zostaje przy biotabs. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 656 Napisano Sobota o 07:15 @OldSkun420 ja polecam z mineralnych na których robiłem terra aquatica tripart, gośc na yt też polecał. W 1:00 minucie jest o nich mowa, zobaczyłem ten filmik po fakcie więc mogę powiedzieć tyle, że rzeczywiście polecam te nawozy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach