Adi_ejol 665 Napisano 22 godziny temu Jo robię ścinkę i nie wiem czy to plecha, a jeśli tak, to czy najrozsądniej będzie wyjebac całą roślinę? Czy przebrać zdrowe szczyty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 22 godziny temu @Adi_ejol schiza usuń listki tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 665 Napisano 22 godziny temu A jak jebie trochę taką stęchlizną? @Cholender @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 22 godziny temu Plecha po mojemu, sprawdź pod mikroskopem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano 22 godziny temu No kurwa, może być niestety że Piwoń się przeniósł do Ciebie. 😕 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 665 Napisano 22 godziny temu Dobra wypierdalam to bo pazerny dwa razy traci a gdzieś mi zaleciało pod nosem takim zapachem piwnicy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 63 Napisano 22 godziny temu Po tych zdjęciach też tak mi sie niestety zdaje.. 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano 21 godzin temu wyjeb listki tylko szczyt nie widać żeby plecha szła tak mi się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 665 Napisano 21 godzin temu Poszła w śmietnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach