Adi_ejol 666 Napisano wczoraj o 19:06 Jo robię ścinkę i nie wiem czy to plecha, a jeśli tak, to czy najrozsądniej będzie wyjebac całą roślinę? Czy przebrać zdrowe szczyty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano wczoraj o 19:18 @Adi_ejol schiza usuń listki tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano wczoraj o 19:21 A jak jebie trochę taką stęchlizną? @Cholender @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano wczoraj o 19:25 Plecha po mojemu, sprawdź pod mikroskopem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 255 Napisano wczoraj o 19:32 No kurwa, może być niestety że Piwoń się przeniósł do Ciebie. 😕 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano wczoraj o 19:33 Dobra wypierdalam to bo pazerny dwa razy traci a gdzieś mi zaleciało pod nosem takim zapachem piwnicy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 63 Napisano wczoraj o 19:33 Po tych zdjęciach też tak mi sie niestety zdaje.. 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano wczoraj o 19:58 wyjeb listki tylko szczyt nie widać żeby plecha szła tak mi się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano wczoraj o 20:05 Poszła w śmietnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach