hansik56 0 Napisano wczoraj o 15:07 Siemka wyciąć te liście ? I to jest noramalne ? Już pytałem ale wolę się upewnić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano wczoraj o 16:35 @hansik56 te najstarsze przy głównej łodydze? Normalne i możesz też jak najbardziej je wyciąć. 👍🏻 A w całości jak roślinki wyglądają i czym je karmisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansik56 0 Napisano wczoraj o 16:42 @Lady Green nawozy biobizz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 23 godziny temu @Lady Green @hansik56 lepiej zostawić roślina je jeszcze wykorzystuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 22 godziny temu @Tester tych całkiem zżółkniętych na samym dole czy tego uschniętego po lewej już raczej nie wykorzysta. @hansik56 biobizz ok, ale ile i czego konkretnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 22 godziny temu @Lady Green te żółte jak się jeszcze trzymają to lepiej zostawić taka jest moja teoria i chyba nie tylko moja.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 22 godziny temu @Tester w sumie miałam pisać nawet że one pewnie same odpadną niedługo jak ich nie obetnie. Niektóre może już teraz przy próbie poruszenia same by odpadły. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansik56 0 Napisano 20 godzin temu @Lady Green według tabeli biobizz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano 20 godzin temu Lej razy 1,5, i zobacz za 7-14 dni efekt. Powinno się poprawić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach