polecam 420 170 Napisano Wtorek o 16:44 co tu się odjebalo czytam i nie wierzę 🤣 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaJednymOku 4 Napisano Wtorek o 17:16 @Lady Green Sezony to inaczej feminizowane czyli fotoperiodyczne. Regularne są to roślinki do tworzenia nowych gatunków. Automaty są to roślinki niezależne od cyklu światła i dlatego nazywają się automatycznie kwitnące (automaty). @Cholender Ta ze zdjęcia miała ok 350g. @moonka Więc skoro jest podział na autoflowering (automaty), feminizowane i regularne to jasno to pokazuje że cały czas wam tłumaczę jak jest a wy się dziwicie jakbym coś nowego napisał. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano Wtorek o 17:20 @NaJednymOku a mowi Ci cos slowo "feministka"?😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 665 Napisano Wtorek o 17:31 @NaJednymOku W zasadzie większość odmian automatycznych to jednocześnie odmiany feminizowane A fotoperiodyczne =\= feminizowane A link który wysłałeś to jakieś dosłownie gówno-źródło i autor artykułu popełnia w nim taki sam błąd logiczny w nazewnictwie jak ty xd To tak jakby zrobic porównanie silnika diesla i benzynowego i napisać „silnik spalinowy vs silnik diesla” 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano Wtorek o 17:56 @NaJednymOku wytlumacz wiec prosze czemu na opakowaniach nasuon feminizowanych producenci umieszczaja symbol kobiety?🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 665 Napisano Wtorek o 17:57 @moonka na pewno znajdzie się na to jakieś wytłumaczenie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano Wtorek o 17:59 PWN pewnie tez sie myli😅 @Adi_ejol do uprawy tylko przez kobiety🙃 @NaJednymOku czyzby tez byli w bledzie? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 253 Napisano Wtorek o 19:33 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano Wtorek o 19:35 @Bubble juz kiedys pisalem, ze ja lubie trolle😁😁😂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaJednymOku 4 Napisano Wtorek o 20:09 @Adi_ejol No tak, wszyscy się mylą, producenci, fachowi znawcy ale wy wiecie lepiej 😂 @moonka Ponieważ dają gwarancję że są to żeńskie roślinki @moonka PWN odnosił się do czegoś innego a link który wysłałaś jasno cię wyjaśnia co i jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano Wtorek o 20:16 @NaJednymOku chwile temu twierdziles cos zupelnie innego... Też kiedyś wiele lat temu myślałem że feminizowane to po prostu żeńskie roślinki ale szybko się nauczyłem że feminizowane to inaczej pełnosezonowe czyli fotoperiodyczne a automaty to roślinki niezależne od cyklu światła @NaJednymOku to te femy sa w koncu zenskie tak jak podaja producenci czy sa w bledzie tak jak Ty byles przez wiele lat? @NaJednymOku pwn jasno mowi co oznacza feminizacja bez znaczenia gdzie i na czym sie ja "przeprowadza" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 665 Napisano Wtorek o 20:49 (edytowane) @moonka to musi być troll bo nie wierzę, że to taki kretyn XD Edytowane Wtorek o 20:49 przez Adi_ejol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaJednymOku 4 Napisano wczoraj o 00:15 (edytowane) @moonka Napisałem że wiele lat temu (konkretnie to z 12 lat temu) a nie że przez wiele lat. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Cały czas twierdzę to samo i zdania nie zmieniam. PWN na którego się podajesz podawał definicję feminizacji jako pojęcia ogólnego. Nasionka które zdjęcia podałaś są przez producenta zapewniane że będą żeńskie ale zawsze może trafić się jakiś pechowy. @Adi_ejol Oczywiście, jestem trollem i pewnie trollują też wszyscy producenci nasion, czołowi growerzy na rynku, twórcy stron internetowych dotyczących hodowania marihuany itd ale wy wiecie lepiej tymbardziej że nawet nie odróżniacie jointa od spliffa czy blunta. Sracie wyżej niż dupę macie. Totalna żenada bo człowiek zakłada konto aby uzyskać kilka porad a nawet nie wiecie że feminizowane to pełnosezonowe (fotoperiodyczne) i są to zupełnie inne roślinki niż automaty. Do tego ktoś tu twierdzi że pełnosezonowe sadzi się w 14l doniczkach bo tak się przyjęło. Dno takie że aż głowa boli. Nie ma się co dziwić że w Polsce marihuana nie jest legalna jak wy nawet podstaw wiedzy nie macie bo nasłuchaliście się jakichś osiedlowych dillerków którzy też ledwo co liznęli temat. Edytowane wczoraj o 00:15 przez NaJednymOku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano wczoraj o 05:38 (edytowane) Jesli to nie towarzystwo dla Ciebie to grzecznie zapraszam do upuszczenia forum i nie robienia z ludzi debili zmieniajac swoje wersje w co drugim wpisie😉 Edytowane wczoraj o 05:41 przez moonka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaJednymOku 4 Napisano wczoraj o 09:08 @moonka Ja zmieniam wersje? Nigdy nie zmieniłem wersji. Jeśli tak uważasz to mi to pokaż gdzie ja zmieniłem wersję bo albo to wy trollujecie cały czas albo zwyczajnie nie potraficie czytać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano wczoraj o 11:39 @NaJednymOku zaczales od tego, ze femy to inaczej sezony a nie tak jak wiekszosc tutaj pisala zenskie rosliny. Teraz potwierdzasz, ze symbol wenus na femach to znak, ze rosliny beda zenskie. To w koncu wedlug Ciebie feminizowane to zwykle sezony czy jednak jak nazwa i oznakowanie wskazuje beda z nich na 99% rosliny zenskie o czym tez wspomniales😅 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano wczoraj o 11:47 zamykam temat bo typ troluje 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach