Gość Napisano 1 Kwietnia @JarzynaSWDN Jutro będę miał coś takiego, jak to dozujecie. Mogę przy podlaniu z nawozem dodać tego calmag? Piszę że 1ml na litr wody dać. Jest sens zwiększyć dawkę czy raczej zaszkodzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Kwietnia Ładne zdrowe rośliny. IMO nie ma się czym przyjmować. Jeśli o chodzi o cal-mag od biobizz to 1ml/1L w zupełności wystarczy ale poprawy już "naocznie" raczej nie zauważysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Kwietnia Ja więcej niż 1ml /l wody nie daje, ale mam twardą wodę, ty ogólnie powinieneś je zacząć karmić, im też brakuje pk, po niektórych liściach widać że do okola krawędzi liści robi się dyskoloracja i idzie w stronę środka, małe doniczki brak karmienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Kwietnia @JarzynaSWDN Jutro już będę miał to podleje je trochę z calmag. Może jeszcze coś pomoże choć tu już za dużo czasu do kosy nie zostało ✂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwietnia O jest forum działa 👌😁 Dzień #90 Miałem pytać czy ciąć już można by, ale za późno już pytać. Dzisiaj ściąłem. Jak narazie jedną tylko. Zdjęcie trichomów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia @NaLegalu testy sampelków były? Jak moc? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia @Lady in Green Nie, nie ja do testu nie nadaję się. Kierowałem się trochomami, myślę że będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia Pierwsza poszła już na suszenie 🎄 Reszta jeszcze dochodzi. Topy średnio zbite JAKI WYNIK SUCHEGO SIE SPODZIEWAĆ 🤔🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia @NaLegalu możesz zważyć mokre i wynik podzielić na 5. Tyle mniej więcej będzie suchego. W którym tyg flo ją ściąłeś? Nie pospieszyłeś się zbytnio? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia @Lady in Green Leciał już 7 tydzień flo. Przetestować nie mam jak za bardzo 😁 Na zdjęciu trichomów (zdjęcie wyżej) widziałem że same mleczne. Może i rzeczywiście powinienem przytrzymać to by się Topy zbily mocniej. Przytrzymam resztę, dzisiaj wrzucę foty jak wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia Dzień #93 Leję już czystą wodę. Ile im dać mniej więcej czasu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 48 Napisano 12 Kwietnia White window to jedna z lepszych odmian, bo palenie jest konkretne i jest go dużo. Widać, że twoje rośliny są zablokowane, bo w 90 dniu powinny wyglądać mniej więcej tak. Gdybym był na twoim miejscu, to najpierw przetestowałbym temat. :). Czekaj tak długo, aż trichomy zaczną brązowieć może do tego czasu jeszcze coś spuchnie. Roślina nie wygląda jakby chciała umrzeć, a więc warto poczekać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Kwietnia Dzień #97 Z tą panną czekam tylko do weekendu i tnę. Pierwsza ścięta jeszcze dosycha. Dwie zostaną jeszcze w boksie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Kwietnia (edytowane) Jest w stanie ktoś coś stwierdzić po takich zdjęciach? 🔎 Edytowane 16 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 16 Kwietnia Wygląda na dojrzałą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Kwietnia 1 hour ago, NaLegalu said: Jest w stanie ktoś coś stwierdzić po takich zdjęciach Po zdjęciu to raczej nie, ale wyślij mi tego wielkiego topa, zapalę to ci powiem 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Kwietnia No i następna po kosie. Ta wygląda dużo lepiej mimo że miała co chwila inny kolor liści jakby miała zdechnąć. 😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach