NaLegalu 47 Napisano Wtorek o 09:11 @JarzynaSWDN Jutro będę miał coś takiego, jak to dozujecie. Mogę przy podlaniu z nawozem dodać tego calmag? Piszę że 1ml na litr wody dać. Jest sens zwiększyć dawkę czy raczej zaszkodzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paradwuchlorobenzen 181 Napisano Wtorek o 10:49 Ładne zdrowe rośliny. IMO nie ma się czym przyjmować. Jeśli o chodzi o cal-mag od biobizz to 1ml/1L w zupełności wystarczy ale poprawy już "naocznie" raczej nie zauważysz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 779 Napisano Wtorek o 21:09 Ja więcej niż 1ml /l wody nie daje, ale mam twardą wodę, ty ogólnie powinieneś je zacząć karmić, im też brakuje pk, po niektórych liściach widać że do okola krawędzi liści robi się dyskoloracja i idzie w stronę środka, małe doniczki brak karmienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 47 Napisano Wtorek o 21:36 @JarzynaSWDN Jutro już będę miał to podleje je trochę z calmag. Może jeszcze coś pomoże choć tu już za dużo czasu do kosy nie zostało ✂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach