Lady in Green 2,757 Napisano 18 Marca Kończymy 4 tydzień flo, niestety z tej opóźnionej honey znowu oberwałam dziś jedno jajo. Zobaczcie w ogóle jakie ona ma zmutowane liście, powoli tracę nadzieję że się ogarnie. A mogłam ją od razu wyrzucić... 🤷♀️ Już zapomniałam że jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą dupę. 😐 Poza tym bez większych zmian, coś powoli im idzie. Ciut wymordowane są bo przed chwilą w nich buszowałam i je podlewałam. 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano 20 Marca Ktoś by się chciał wykazać? 😅😉 Dziś dostały po 2ml/l pk biobloombastic + biobizz wg tabelki. Coś tej jednej od liścia zmienić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 20 Marca (edytowane) @Lady in Green po jednym lisciu to równie dobrze można z kryształowej kuli 😇 Edytowane 20 Marca przez Cholender 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano 20 Marca @Cholender zrobię Ci jutro w takim razie zdjęcie kryształowej kuli i zobaczymy jak Ci pójdzie. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,991 Napisano 20 Marca Jak to stary liść to bym się zbytnio nie przejmował 🥸 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 21 Marca @Lady in Green widzialem ze jestes czarownica i masz takie gadżety w domu, teraz sie wydalo 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano 21 Marca @Cholender zwyczajnie mam szeroki wachlarz zainteresowań... 🤷♀️😉 Widziałeś że mam? 🤔 Pewnie to nie literówka tylko sam też masz swoją kulę... 🧐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 21 Marca @Lady in Green wiedzialem*. No pewnie ze mam, nawet dwie magiczne kule 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,152 Napisano 21 Marca @Cholender i rozczke czarnoksieznika...😂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 362 Napisano 22 Marca Dostaniecie klątwę zaraz i już nigdy różdżka nie zadziała, a o kulach nie wspomne... 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano 24 Marca (edytowane) Masakra. Na tej pierwszej normalnej honey oberwałam przed chwilą chyba z 10 jaj. Wszystkie trzy taki numer. 🤦♀️ 2 jaja mi się otworzyły i trochę rozsypały w namiocie. 🙄 Dajcie mi kanister benzyny i zapałki. 🙄 Edytowane 24 Marca przez Lady in Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,152 Napisano 24 Marca @Lady in Green teraz tylko brakuje papugi bo miala by co jesc... Taki zarcik🙃😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano 24 Marca @Tester przenieś proszę temat do niedokończonych fotorelacji. Tam mnie jeszcze nie było. 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 24 Marca @Lady in Green na tym etapie to już ciągnij do końca, na maslo taki material z pestkami się nada 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano 25 Marca @Cholender być może tak wlaśnie zrobie, niektóre zapowiadały się ciekawie i szkoda mi ich, a może ten pyłek niedojrzały jeszcze był i nic nie zapyli? Wiem, naiwna jestem. 🙄 Póki co zostawiam je jak są na pastwe losu, i tak nie mam dla nich czasu, zajrze do nich może za tydzień sprawdzić jak się mają i zdecyduje. Od wczoraj gdy zamykam oczy to widzę jaja. Jakkolwiek to brzmi. 🤦♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 25 Marca 8 minut temu, Lady in Green napisał: Od wczoraj gdy zamykam oczy to widzę jaja. Jakkolwiek to brzmi. Oczami wyobraźni już też to widzę :P 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 2,024 Napisano 25 Marca Nie pociesze Cię, a też ostatnio narobiłem pestek bo męskiego za późno skasowałem. Trochę dłubania miałem. Na szczęście w moim przypadku to regi i pocieszam się bo spoko genetykę sobie przedłużyłem. Trzeba szukać pozytywów. Masło i kawa też jest dobra, nie zapominaj ☺️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 779 Napisano Poniedziałek o 16:49 @Lady in Green dawaj foty bo wieje nudą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,757 Napisano Poniedziałek o 18:14 @JarzynaSWDN fotorelacja zamknięta. 😅 No ale jak chcesz to ok, proszę. Jeszcze żyją. Któraś obłędnie pachnie truskawkami, chyba pinkz. Nowych jaj brak. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 779 Napisano Poniedziałek o 19:50 A tam zamknięta, normalnie dokończ, sporo tematu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach