Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kończymy 4 tydzień flo, niestety z tej opóźnionej honey znowu oberwałam dziś jedno jajo. Zobaczcie w ogóle jakie ona ma zmutowane liście, powoli tracę nadzieję że się ogarnie. A mogłam ją od razu wyrzucić... 🤷‍♀️ Już zapomniałam że jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą dupę. 😐

12.thumb.jpg.20a0efd1b65a04d9d32e4dab9655b2ae.jpg

Poza tym bez większych zmian, coś powoli im idzie. Ciut wymordowane są bo przed chwilą w nich buszowałam i je podlewałam.

14.thumb.jpg.0cf8f30d2ba99465357388934bc26e73.jpg

13.thumb.jpg.24a7da2f35a8dbebb1d258aee273aa30.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostaniecie klątwę zaraz i już nigdy różdżka nie zadziała, a o kulach nie wspomne... 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Masakra. Na tej pierwszej normalnej honey oberwałam przed chwilą chyba z 10 jaj. Wszystkie trzy taki numer. 🤦‍♀️ 2 jaja mi się otworzyły i trochę rozsypały w namiocie. 🙄

Dajcie mi kanister benzyny i zapałki. 🙄

Edytowane przez Lady in Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Cholender być może tak wlaśnie zrobie, niektóre zapowiadały się ciekawie i szkoda mi ich, a może ten pyłek niedojrzały jeszcze był i nic nie zapyli? Wiem, naiwna jestem. 🙄 Póki co zostawiam je jak są na pastwe losu, i tak nie mam dla nich czasu, zajrze do nich może za tydzień sprawdzić jak się mają i zdecyduje.

Od wczoraj gdy zamykam oczy to widzę jaja. Jakkolwiek to brzmi. 🤦‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Lady in Green napisał:

Od wczoraj gdy zamykam oczy to widzę jaja. Jakkolwiek to brzmi.

Oczami wyobraźni już też to widzę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pociesze Cię, a też ostatnio narobiłem pestek bo męskiego za późno skasowałem. Trochę dłubania miałem. Na szczęście w moim przypadku to regi i pocieszam się bo spoko genetykę sobie przedłużyłem. Trzeba szukać pozytywów. Masło i kawa też jest dobra, nie zapominaj ☺️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi