Skocz do zawartości
Lady in Green

📌 7 sezonów na 1m² 🚦🏁

Rekomendowane odpowiedzi

Ja az tak agresywnie nie wycinam, wolę po troszkę tu i tam  ale z tego co widzę na kanałach które oglądam to wycinają jeszcze bardziej niż ty, zostawią tylko taką koronę na szczycie a na dole tylko są liście które wyrastają bezpośrednio z kwiatów i mają dobre rezultaty, czasami warto zaryzykować 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry fryzjer w odpowiednim czasie to klucz do dobrych plonów. Wszystko ładnie wygląda, nie przejmuj się...

Edit

@Lady Green lepiej trymuj na sucho gdy nie dasz rady niż bączkiem.. to narzędzie na outdoor... Za każdym razem się przyczepiam do niego, ale za dużo wkładamy energii w indoor żeby na koniec wiochę robić xD

Przecież do strzyżenia włosów używa się nożyczek, a nie kosiarki do trawy xD

Edytowane przez Wladimir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również sobie chwalę bączka. Wiadomo że nie jest do każdego rodzaju topow, ale moim zdaniem nie trymuje duzo gorzej odemnie 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto ma namiary na psychiatryki w uk? Chyba powinnam się do nich zgłosić na leczenie. 🙄 Co to jest? Bo ja patrzę i nie wiem... 🤷‍♀️

Normalnie obstawiałabym jaja ale mam kilka ale. 😐

Dodam że to z tej opóźnionej honey. 

1.jpg

12.jpg

13.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale przecież jak byk wygląda to jak jaja... 🙄 (pomijając to z włoskami)

Wmawiam sobie to tylko?? 🤔

A jak rosły tak w kępce to juz w ogóle jak jaja. 🙄

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojedyncze z włoskami to raczej żeńskie preflowery, ale u ciebie nie są pojedyncze, sprawdź wszystkie rośliny, jeżeli to męskie to jeszcze trochę minie zanim się otwierać będą, zazwyczaj jeszcze wyrosną na takiej gałązce małej, tylko nie wiem czy na hermafrodycie będzie to wyglądało tak samo bo geny sa i żeńskie i męskie 🫣

Możesz ja odizolować?

Edytowane przez JarzynaSWDN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@JarzynaSWDN nie mam takiej możliwości, albo zostaje albo wyjazd na masło. Reszta roślin wygląda ok. 

No i sobie chyba wykrakałam że z 5 zostanę, szkoda tylko że po ostatnim fryzjerze już jestem, nie poszalałabym aż tak z usuwaniem mniejszych szczytów w pozostałych roślinach gdybym wiedziała że miejsce się zwolni. Nigdy więcej opóźnionych roślin w namiocie. 🤦‍♀️ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na twoim miejscu wyciągał bym ją co dzień a nawet 2 razy, raz z rana raz przed zgaszeniem światła i obrywał wszystkie czy z włoskami czy nie, może być tak że się ustabilizuje i nic nie będzie ale też może być tak że się ustabilizuje a jak stracisz czujność to sie znów zrobi i zapyli wszystkie w namiocie 🫣

Może warto by pomyśleć o małym namiocie i małej lampie do izolacji w razie takich problemów 

FB_IMG_1741345622342.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, Lady Green napisał:

Kto ma namiary na psychiatryki w uk? Chyba powinnam się do nich zgłosić na leczenie. 🙄 Co to jest? Bo ja patrzę i nie wiem... 🤷‍♀️

Normalnie obstawiałabym jaja ale mam kilka ale. 😐

Dodam że to z tej opóźnionej honey. 

1.jpg

12.jpg

13.jpg

Tak to jest jak się dopuści do władzy lewactwo. To jest LGBT w czystej postaci. Jedna cipka z pistlem i reszta jaja urosły na 100%.

Daj jej więcej uwagi. Urwij 2-3razy jajka, jak powracają to eksterminuj całą roślinę, bo bedziesz walczyć do końca flo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi