WymiataczMega 2,976 Napisano Poniedziałek o 16:03 Jest dobrze 👍. Wszystko elegancko odsłonięte. Lada moment się zapełni 💪 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano Poniedziałek o 18:02 Ja az tak agresywnie nie wycinam, wolę po troszkę tu i tam ale z tego co widzę na kanałach które oglądam to wycinają jeszcze bardziej niż ty, zostawią tylko taką koronę na szczycie a na dole tylko są liście które wyrastają bezpośrednio z kwiatów i mają dobre rezultaty, czasami warto zaryzykować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 361 Napisano Wtorek o 07:04 (edytowane) Dobry fryzjer w odpowiednim czasie to klucz do dobrych plonów. Wszystko ładnie wygląda, nie przejmuj się... Edit @Lady Green lepiej trymuj na sucho gdy nie dasz rady niż bączkiem.. to narzędzie na outdoor... Za każdym razem się przyczepiam do niego, ale za dużo wkładamy energii w indoor żeby na koniec wiochę robić xD Przecież do strzyżenia włosów używa się nożyczek, a nie kosiarki do trawy xD Edytowane Wtorek o 07:30 przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Wtorek o 07:55 @Wladimir czemu od razu wiochę? Raz na jednym krzaczku go wypróbowałam i serio dobrze wg mnie się sprawdził. Wiadomo że sativy z 5 listkami na krzyż do niego nie włożę ale liściasta indica się ładnie w tym obrabia, lepiej niż ręcznie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano Wtorek o 09:02 Ja również sobie chwalę bączka. Wiadomo że nie jest do każdego rodzaju topow, ale moim zdaniem nie trymuje duzo gorzej odemnie 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Wtorek o 19:15 Kończymy 3ci tydzień flo. 3 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Środa o 09:59 Kto ma namiary na psychiatryki w uk? Chyba powinnam się do nich zgłosić na leczenie. 🙄 Co to jest? Bo ja patrzę i nie wiem... 🤷♀️ Normalnie obstawiałabym jaja ale mam kilka ale. 😐 Dodam że to z tej opóźnionej honey. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano Środa o 10:09 Są banany w środku? Czy włoski wychodzą? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Środa o 10:14 (edytowane) @WymiataczMega z jednego jak widać wychodzą włoski, w tamtych ciężko powiedzieć co było w środku bo maleńkie to jest, zielona maź, bananów nie widziałam, może za wcześnie. 🤷♀️ Edytowane Środa o 10:21 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano Środa o 10:22 Obserwuj. Jak wychodzą włoski to jest git. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Środa o 10:25 (edytowane) No ale przecież jak byk wygląda to jak jaja... 🙄 (pomijając to z włoskami) Wmawiam sobie to tylko?? 🤔 A jak rosły tak w kępce to juz w ogóle jak jaja. 🙄 Edytowane Środa o 10:32 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano Środa o 10:48 @Lady Green raczej jaja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Środa o 10:58 @Cholender zaczynałam już prawie wątpić w swoją poczytalność. 🙄 Ale pewności brak. 😐 Będę obserwować. I siebie i kwiatki. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano Środa o 11:13 (edytowane) Pojedyncze z włoskami to raczej żeńskie preflowery, ale u ciebie nie są pojedyncze, sprawdź wszystkie rośliny, jeżeli to męskie to jeszcze trochę minie zanim się otwierać będą, zazwyczaj jeszcze wyrosną na takiej gałązce małej, tylko nie wiem czy na hermafrodycie będzie to wyglądało tak samo bo geny sa i żeńskie i męskie 🫣 Możesz ja odizolować? Edytowane Środa o 11:15 przez JarzynaSWDN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Środa o 11:32 @JarzynaSWDN nie mam takiej możliwości, albo zostaje albo wyjazd na masło. Reszta roślin wygląda ok. No i sobie chyba wykrakałam że z 5 zostanę, szkoda tylko że po ostatnim fryzjerze już jestem, nie poszalałabym aż tak z usuwaniem mniejszych szczytów w pozostałych roślinach gdybym wiedziała że miejsce się zwolni. Nigdy więcej opóźnionych roślin w namiocie. 🤦♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano Środa o 11:38 Ja na twoim miejscu wyciągał bym ją co dzień a nawet 2 razy, raz z rana raz przed zgaszeniem światła i obrywał wszystkie czy z włoskami czy nie, może być tak że się ustabilizuje i nic nie będzie ale też może być tak że się ustabilizuje a jak stracisz czujność to sie znów zrobi i zapyli wszystkie w namiocie 🫣 Może warto by pomyśleć o małym namiocie i małej lampie do izolacji w razie takich problemów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Środa o 12:07 @JarzynaSWDN teraz to tak trochę na własne życzenie to chyba było... 🙄 Czułam w kościach od początku że tak to się może to zakończyć no ale nadzieja zwyciężyła... 😐 Będę obserwować i informować na bieżąco. 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 361 Napisano wczoraj o 07:08 21 godzin temu, Lady Green napisał: Kto ma namiary na psychiatryki w uk? Chyba powinnam się do nich zgłosić na leczenie. 🙄 Co to jest? Bo ja patrzę i nie wiem... 🤷♀️ Normalnie obstawiałabym jaja ale mam kilka ale. 😐 Dodam że to z tej opóźnionej honey. Tak to jest jak się dopuści do władzy lewactwo. To jest LGBT w czystej postaci. Jedna cipka z pistlem i reszta jaja urosły na 100%. Daj jej więcej uwagi. Urwij 2-3razy jajka, jak powracają to eksterminuj całą roślinę, bo bedziesz walczyć do końca flo... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach