Skocz do zawarto艣ci
Lady Green

馃搶 7 sezon贸w na 1m虏 馃殾馃弫

Rekomendowane odpowiedzi

@Lady Green ja jak pr贸bowa艂em tak odratowa膰 szczyt zaraz po z艂amaniu to mi si臋 nie uda艂o, wi臋c jak Ci si臋 uda艂o chocia偶 raz to ju偶 sukces 馃檪

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi
Udost臋pnij na innych stronach

@szamayo Na Spokojnie, 艣wie偶ew po 艣ci臋ciu, jak tylko jest jak dobrze owin膮膰 to luzik, nie jeden ju偶 tak klei艂em. Ja najch臋tniej u偶ywam izolacji do tego.

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Szczyt chyba da rad臋, z podp贸rk膮 trzyma si臋 dzielnie.聽馃憤馃徎

My艣licie 偶e ju偶 pora聽prze艂膮cza膰 je na flo? Ro艣linki maj膮 po 29 i 27 dni. Tylko chyba pasowa艂o by da膰 troche czasu tej jednej z艂amanej ro艣lince na regeneracj臋? Mo偶e fryzjera im w tym czasie zrobi臋...聽馃聽Albo i nie,聽nie chce mi si臋, troche li艣ci i szczyt贸w i tak ju偶 wylecia艂o.

Aqq.jpg

Q.jpg

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Ja moj膮 jak z艂ama艂em to po 3 dniach by艂a prze艂膮czona, zale偶y jak mocno to z艂amane jest, ale jak jeszcze po takim czasie nie wi臋dnie to chyba da rad臋 ale don't quote me on that 馃槄

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@JarzynaSWDN jak mocne jest z艂amanie wida膰 na zdj臋ciach z wczoraj.聽馃憤馃徎聽Troch臋 zwi膮d艂 ale nie ca艂kiem. Czyli mo偶e pojutrze prze艂膮cze.

W dniu 09/02/2025 o 12:18, Lady Green napisa艂:

0.thumb.jpg.b4a218f9416f869438bef16efa6a704d.jpg

Edytowane przez Lady Green

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Imho najlepiej przed indukcj膮 usun膮膰 wszystkie niepotrzebne odrosty, zostawi膰 tylko 2/3 pi臋tra na ka偶dej ga艂臋zi

Edit:

Tutaj pokazane jak si臋 robi trening:

Edytowane przez Wladimir

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

@Wladimir聽mo偶e dzisiaj mi si臋 b臋dzie chcia艂o przed podlewaniem co艣 z nimi podzia艂a膰.聽

Dzi臋ki za linka, kiedy艣 ju偶 to ogl膮da艂am ale mo偶e warto sobie przypomnie膰, z pewno艣ci膮聽przyda si臋 te偶 innym.聽馃憤馃徎

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Nie mam ju偶 miejsca aby je bardziej rozci膮ga膰, miejsce na osuszacz musi zosta膰,聽prze艂膮czam na kwitnienie.聽聽

Podla艂am je biohumusem聽bo kto艣 mi ostatnio o nim przypomnia艂, musz臋 im po tabletce te偶 jeszcze wcisn膮膰 i nie wiem kiedy... mo偶e za pare dni.聽

A.jpg

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

艁adnie zape艂nione, zdrowo wygl膮daj膮. A dlaczego nie wk艂adasz od razu wszystkich tabs贸w?

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

@Bubble ja te偶 daje po kolei je偶eli uzywam wiecej niz 1, bo pami臋taj 偶e

Screenshot_20250213_155109_Chrome.jpg

@Lady Green jeszcze nic nie komentowa艂em w tym temacie? nie mozliwe. Pi臋kne roslinki

@Lady Green jeszcze nic nie komentowa艂em w tym temacie? nie mozliwe. Pi臋kne roslinki

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

No ja daj臋 na raz i faktycznie jest tak, 偶e tym azotem s膮 nabite, ale moim zdaniem to chyba wi臋kszej r贸偶nicy nie zrobi czy ty je wsadzisz od razu czy pod kolei.

Musz臋 spr贸bowa膰.聽

Generalnie to zastanawiam si臋, czy nie zrezygnowa膰 z biotabsa i nie przej艣膰 bezpo艣rednio na m膮czki + wermikompost.

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

@Bubble maczke bazaltowa w proporcji na oko, gar艣膰 na donice聽馃榿聽wczesniej tez dawalem z krwi i kosci ale juz nie daje i nie widze roznicy聽聽

Udost臋pnij t臋 odpowied藕

Odno艣nik do odpowiedzi

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...