Chary 6 Napisano 26 Stycznia 2020 dzis doczekala sie fryzjera na dole nadal mam problem z liscmi mysle caly czas ze to niedobory ale nie jestem pewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 26 Stycznia 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 26 Stycznia 2020 nadal problem jest a wrecz sie poglebia potrzebna pomoc w szybkiej reanimacji ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 26 Stycznia 2020 @Chary to normalne że roślinom liście żółkną w fazie kwitnienia wysysane są składniki odżywcze w topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 26 Stycznia 2020 zrozumiale, kolej rzeczy ale w tym przypadku strasznie obumieraja te liscie a nie sa tylko wysysane. Pachnie tak nietypowo ze jest chec urwac topa ? ogolnie moja trzecia blackberry polecam z fast buds szybko rosnie bardzo mocna genetyka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 26 Stycznia 2020 a powiedzcie mi czy warto dazyc do tych 600w slonca indoor powiedzmy przy ilosci 4 krzakow zeby oddaly pelnie potencjalu swoich genow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 27 Stycznia 2020 3 hours ago, Tester said: @Chary to normalne że roślinom liście żółkną w fazie kwitnienia wysysane są składniki odżywcze w topy wybacz troche panikuje bo z poprzednimi tak nie mialem ale i ziemie lepsza wtedy mialy to moze jak proces pobierania z substancji odzywczych stal sie pozniej. szczep godny uwagi a kazdy kwiat grubosci piesci wyrastal wiec nie chce zaburzac procesu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Stycznia 2020 9 godzin temu, Chary napisał: a powiedzcie mi czy warto dazyc do tych 600w slonca indoor powiedzmy przy ilosci 4 krzakow zeby oddaly pelnie potencjalu swoich genow ? zależy @Chary jaką powierzchnie masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 27 Stycznia 2020 2 hours ago, Tester said: zależy @Chary jaką powierzchnie masz obecnie 0.6m/1m ale myslalem o powierzchni 1/1m @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Stycznia 2020 @Chary szerokość 60cm długość 100cm? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 27 Stycznia 2020 1 hour ago, Tester said: @Chary szerokość 60cm długość 100cm? tak i na tej powierzchni mam 2x hps 150w i 250w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Stycznia 2020 @Chary to 550w masz, wystarczająco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 27 Stycznia 2020 3 minutes ago, Tester said: @Chary to 550w masz, wystarczająco 400 z hps ? + 300 z leda ale doswietlam nim jak mam 4 krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 28 Stycznia 2020 11l donica wystarczy na sezona ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 28 Stycznia 2020 Tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 30 Stycznia 2020 topki cos tam puchna ale juz zdecydowanie wolniej potrzebuje info kiedy zaczac flusha planuje podlewac tydzien jeszcze plantonem i nastepnie flush postaram sie foty zalaczac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Stycznia 2020 @Chary ile już ona kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 31 Stycznia 2020 5 tygodni okolo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 31 Stycznia 2020 planowalem ciac ja po 8 tygodniach kwitniecia wiadomo trichomy bursztynowo mleczne 50/50% ale ciezko wyczuc tego flusha, tak zeby nie musiec plukac jej tydzien dluzej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chary 6 Napisano 31 Stycznia 2020 ale tak na moje oko ona bedzie wczesniej jak 3 tyg cala w szronie juz wloski zaczynaja zmieniac kolor ale swierzych nadal troche jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach