Skocz do zawartości
MrSKUNK99

Marihuana z Coffee shop'u: Niemcy vs Holandia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, może ktoś z Was ma obeznanie jeżeli chodzi o obecną jakość sprzedawanego towaru w Niemczech  (nie takiego z ulicy tylko normalnie do dostania w sklepie, z thc). Tak się zastanawiałem, bo w Holandii niby to wszystko jest sprawdzane i musi być wysokiej jakości. 

Mam fajny punkt w DE i powiem szczerze kupuje tam już rok czasu. Zapach i smak jest okey ale osobiście pewności nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nic nie jest testowane. Może 1% całego towaru po to żeby podkładka była. Co do jakości to oczywiste że komercyjne ziolo jest nafaszerowane nawozami mineralnymi, PGR i chuj wie czym jeszcze. Tam nikt się nie bawi w flushe, organike itd.

Edytowane przez Cholender

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Cholender napisał:

Nic nie jest testowane. Może 1% całego towaru po to żeby podkładka była. Co do jakości to oczywiste że komercyjne ziolo jest nafaszerowane nawozami mineralnymi, PGR i chuj wie czym jeszcze. Tam nikt się nie bawi w flushe, organike itd.

dzięki za info! Akurat w kwestii PGR te szyszunie są różnej wielkości. 

Czy to znaczy, ze samemu chodując krzaka robisz dokładnie to samo co wymieniłeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@MrSKUNK99 uprawiajac dla siebie raczej nikt nie bedzie faszerowal roslin syfem aby bylo wiecej tematu. W coffach jest wrecz odwrotnie bo tam liczy sie ilosc a jakosc jest czesto pomijana

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi