MrSKUNK99 1 Napisano 20 Stycznia Witajcie, może ktoś z Was ma obeznanie jeżeli chodzi o obecną jakość sprzedawanego towaru w Niemczech (nie takiego z ulicy tylko normalnie do dostania w sklepie, z thc). Tak się zastanawiałem, bo w Holandii niby to wszystko jest sprawdzane i musi być wysokiej jakości. Mam fajny punkt w DE i powiem szczerze kupuje tam już rok czasu. Zapach i smak jest okey ale osobiście pewności nie mam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 20 Stycznia (edytowane) Nic nie jest testowane. Może 1% całego towaru po to żeby podkładka była. Co do jakości to oczywiste że komercyjne ziolo jest nafaszerowane nawozami mineralnymi, PGR i chuj wie czym jeszcze. Tam nikt się nie bawi w flushe, organike itd. Edytowane 20 Stycznia przez Cholender 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSKUNK99 1 Napisano 20 Stycznia 6 minut temu, Cholender napisał: Nic nie jest testowane. Może 1% całego towaru po to żeby podkładka była. Co do jakości to oczywiste że komercyjne ziolo jest nafaszerowane nawozami mineralnymi, PGR i chuj wie czym jeszcze. Tam nikt się nie bawi w flushe, organike itd. dzięki za info! Akurat w kwestii PGR te szyszunie są różnej wielkości. Czy to znaczy, ze samemu chodując krzaka robisz dokładnie to samo co wymieniłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 20 Stycznia (edytowane) @MrSKUNK99 uprawiajac dla siebie raczej nikt nie bedzie faszerowal roslin syfem aby bylo wiecej tematu. W coffach jest wrecz odwrotnie bo tam liczy sie ilosc a jakosc jest czesto pomijana Edytowane 20 Stycznia przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach