ChybaTy 3 Napisano 20 godzin temu Witam serdecznie drogich forumowiczów! drodzy Parafianie nadszedł dzień, w którym chcę ukrócić męki swe i inwestuje w trymer. Interesuje mnie coś, co nie zostawia dużo miału oraz szybko i zwinnie radzi sobie z liśćmi a trochę do przycięcia jest. Wiadomo najlepiej jeszcze najtaniej 😂 ale nie da się wszystkiego na raz. Słyszałem o kulach elektrycznych bądź ręcznych ale tam z kolei około 10% miału prawda wychodzi. Myślałem o czymś takim Trymer żniwiarka elektryczna na stojaku do roślin liści kwiatów 3 ostrza 20 (10090217) • Cena, Opinie • Noże ogrodnicze 15092842105 • Allegro lecz nie znam opinii. W grę wchodzą droższe wynalazki byle sprawdzone i skracające czas męki 😆 liczę na Was! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 19 godzin temu 12 minut temu, ChybaTy napisał: drodzy Parafianie Chyba Ty. 🤷♀️ Ładnie to tak z progu obrażać innych? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Lady Green napisał: Chyba Ty. 🤷♀️ Ładnie to tak z progu obrażać innych? czyli udało mi się? 🤭 ave Zakon Marii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 19 godzin temu @ChybaTy https://slownik.one/parafianin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 19 godzin temu @Lady Green parafianin 1. «członek parafii» parafia pod wezwaniem Świętej Marii członek – osoba należąca do stowarzyszenia, organizacji nie prącie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 19 godzin temu (edytowane) @ChybaTy skupiam się na genezie nie na nowomodzie. Sprawdź pochodzenie. Ale Ty możesz nazywać siebie parafianinem jeśli sobie życzysz, członkiem, nic mi do tego, co kto lubi. 🤷♀️ Dlatego nie chodzę do kościoła. Ksiądz by powiedział "drodzy parafianie" a ja bym krzyknęła "sam jesteś chujem". 🙈 Edytowane 18 godzin temu przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 18 godzin temu @Lady Green dla mnie parafianin to chłop, plebs i ciemnota. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 17 godzin temu miało być miło i wesoło wyszło jak zawsze 😅 btw pytanie o trymer nadal aktualne 🙈 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, ChybaTy napisał: miało być miło i wesoło A nie było? 😅 9 minut temu, ChybaTy napisał: btw pytanie o trymer nadal aktualne 🙈 Ja już odpowiedziałam na priv. Rozumiem że w takim wypadku mogę się czuć zwolniona. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 17 godzin temu W coffeshopach chlopaki używają Trimbagow, ale tych oryginalnych i podobno 0.5kg idzie ojebac naraz w moment. Ja osobiscie mam TumbleTrimmer i też jestem zadowolony. Zależy jakie ilosci masz zamiar przerabiać, bo na przyklad znajomy ponad 20kg z outa robi właśnie bączkiem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 17 godzin temu (edytowane) 53 minuty temu, Lady Green napisał: Ja już odpowiedziałam na priv. Rozumiem że w takim wypadku mogę się czuć zwolniona. 🙂 na wieki wieków 😂 ukłony w Twoją stronę! 43 minuty temu, Cholender napisał: W coffeshopach chlopaki używają Trimbagow, ale tych oryginalnych i podobno 0.5kg idzie ojebac naraz w moment. Ja osobiscie mam TumbleTrimmer i też jestem zadowolony. Zależy jakie ilosci masz zamiar przerabiać, bo na przyklad znajomy ponad 20kg z outa robi właśnie bączkiem. zaraz zabieram się do sprawdzania tematu. Ile u Ciebie drobnicy zostaje i może masz już jakieś info jak to jest u kolegi? https://www.tomstumbletrimmer.com/toms-tumbler-ttt-1600-hand-crank-table-top-dry-trimmer/ znalazłem kilka rodzajów TTT, czy to ten, który posiadasz ? bez bączka to miesiąc w 2 osoby 🤣 dziękuję!! Edytowane 16 godzin temu przez ChybaTy brak spamu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 16 godzin temu @ChybaTy ja mam taki Tumble Trimmer handmatig kopen - Laagste prijs garantie! - Green Trading XXL https://search.app/z6DKXJAqHK9eirCQ6 Nie wiem ile zostaje drobnicy, nie liczę tego. Wygoda trymowania w ten sposób jest tego warta 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 163 Napisano 12 godzin temu To ja to chyba dobry PARAFIANIN jestem bo skubie te krzaki ręcznie jak chłopka w średniowieczu gęsi 😂😂😂 a że jest co skubać to i upływa na tym czasu @Cholender ile w ta puszkę wchodzi ? Bo zdjęcia nie bardzo oddają jakie to duże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 6 godzin temu @DwK ja jednego krzaczka (70g po wyschnięciu) na dwie tury w bączku otrymowałam, kilka obrotów i gotowe. Myślę że więcej też by się zmieściło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 6 godzin temu (edytowane) @DwK ciezko powiedziec bo nie ważyłem ile wchodzi, ale jednego krzaka na 2-3 razy robilem bo lepiej wlozyc mniej, wtedy szybciej trymuje. Te baczki tez sa rozniej wielkosci, sa tez reczne i elektryczne Edytowane 6 godzin temu przez Cholender 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 5 godzin temu Ja mam chyba największy z możliwych. Miednice ma taką wielką jak moja babcia właśnie do skubania gęsi miała. 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 5 godzin temu 7 godzin temu, DwK napisał: To ja to chyba dobry PARAFIANIN jestem bo skubie te krzaki ręcznie jak chłopka w średniowieczu gęsi 😂😂😂 a że jest co skubać to i upływa na tym czasu najlepszy 😄 nie wiem ile Tobie schodzi ale spędziłem 8 dni po 8-10h z przerwami i powiedziałem nigdy więcej sporo widać podjebek TRIMBAGów, chyba ciężko będzie zobaczyć taki na żywo bo je take amerykanske, na ebay z dostawą do miesiąca Trimbag Dry Trimmer New 2022 864740000207 | eBay i gdzieś w eu z dostawą w 4 dni ale cena +50% to tyle co na ten moment znalazłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 4 godziny temu @ChybaTy baczka mozesz kupic juz za 100e jakiegos tam, a na pewno i tak dużo by przyspieszył prace. To ile Ty tego siuwaksu miales ze to 80h trymowales? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 3 godziny temu niecałe 4 skromnie ale uczciwie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,310 Napisano 2 godziny temu z 4ha? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach