Skocz do zawartości
ChybaTy

Dobry, sprawdzony trymer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie drogich forumowiczów!

drodzy Parafianie nadszedł dzień, w którym chcę ukrócić męki swe i inwestuje w trymer. Interesuje mnie coś, co nie zostawia dużo miału oraz szybko i zwinnie radzi sobie z liśćmi a trochę do przycięcia jest. Wiadomo najlepiej jeszcze najtaniej 😂 ale nie da się wszystkiego na raz. Słyszałem o kulach elektrycznych bądź ręcznych ale tam z kolei około 10% miału prawda wychodzi. Myślałem o czymś takim Trymer żniwiarka elektryczna na stojaku do roślin liści kwiatów 3 ostrza 20 (10090217) • Cena, Opinie • Noże ogrodnicze 15092842105 • Allegro lecz nie znam opinii. W grę wchodzą droższe wynalazki byle sprawdzone i skracające czas męki 😆

liczę na Was!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Lady Green napisał:

Chyba Ty. 🤷‍♀️ 

Ładnie to tak z progu obrażać innych?

czyli udało mi się? 🤭
ave Zakon Marii 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ChybaTy skupiam się na genezie nie na nowomodzie. Sprawdź pochodzenie. Ale Ty możesz nazywać siebie parafianinem jeśli sobie życzysz, członkiem, nic mi do tego, co kto lubi. 🤷‍♀️

Dlatego nie chodzę do kościoła. Ksiądz by powiedział "drodzy parafianie" a ja bym krzyknęła "sam jesteś chujem". 🙈

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, ChybaTy napisał:

miało być miło i wesoło

A nie było? 😅

9 minut temu, ChybaTy napisał:

btw pytanie o trymer nadal aktualne 🙈

Ja już odpowiedziałam na priv. Rozumiem że w takim wypadku mogę się czuć zwolniona. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W coffeshopach chlopaki używają Trimbagow, ale tych oryginalnych i podobno 0.5kg idzie ojebac naraz w moment. Ja osobiscie mam TumbleTrimmer i też jestem zadowolony. Zależy jakie ilosci masz zamiar przerabiać, bo na przyklad znajomy ponad 20kg z outa robi właśnie bączkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Lady Green napisał:

Ja już odpowiedziałam na priv. Rozumiem że w takim wypadku mogę się czuć zwolniona. 🙂

na wieki wieków 😂 

ukłony w Twoją stronę!

43 minuty temu, Cholender napisał:

W coffeshopach chlopaki używają Trimbagow, ale tych oryginalnych i podobno 0.5kg idzie ojebac naraz w moment. Ja osobiscie mam TumbleTrimmer i też jestem zadowolony. Zależy jakie ilosci masz zamiar przerabiać, bo na przyklad znajomy ponad 20kg z outa robi właśnie bączkiem.

zaraz zabieram się do sprawdzania tematu. Ile u Ciebie drobnicy zostaje i może masz już jakieś info jak to jest u kolegi?

https://www.tomstumbletrimmer.com/toms-tumbler-ttt-1600-hand-crank-table-top-dry-trimmer/  znalazłem kilka rodzajów TTT, czy to ten, który posiadasz ?

bez bączka to miesiąc w 2 osoby 🤣

dziękuję!!

Edytowane przez ChybaTy
brak spamu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja to chyba dobry PARAFIANIN jestem bo skubie te krzaki ręcznie jak chłopka w średniowieczu gęsi 😂😂😂 a że jest co skubać to i upływa na tym czasu 

@Cholender ile w ta puszkę wchodzi ? Bo zdjęcia nie bardzo oddają jakie to duże 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi