ChybaTy 3 Napisano 17 godzin temu Witam serdecznie drogich forumowiczów! drodzy Parafianie nadszedł dzień, w którym chcę ukrócić męki swe i inwestuje w trymer. Interesuje mnie coś, co nie zostawia dużo miału oraz szybko i zwinnie radzi sobie z liśćmi a trochę do przycięcia jest. Wiadomo najlepiej jeszcze najtaniej 😂 ale nie da się wszystkiego na raz. Słyszałem o kulach elektrycznych bądź ręcznych ale tam z kolei około 10% miału prawda wychodzi. Myślałem o czymś takim Trymer żniwiarka elektryczna na stojaku do roślin liści kwiatów 3 ostrza 20 (10090217) • Cena, Opinie • Noże ogrodnicze 15092842105 • Allegro lecz nie znam opinii. W grę wchodzą droższe wynalazki byle sprawdzone i skracające czas męki 😆 liczę na Was! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, ChybaTy napisał: drodzy Parafianie Chyba Ty. 🤷♀️ Ładnie to tak z progu obrażać innych? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Lady Green napisał: Chyba Ty. 🤷♀️ Ładnie to tak z progu obrażać innych? czyli udało mi się? 🤭 ave Zakon Marii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 17 godzin temu @ChybaTy https://slownik.one/parafianin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 16 godzin temu @Lady Green parafianin 1. «członek parafii» parafia pod wezwaniem Świętej Marii członek – osoba należąca do stowarzyszenia, organizacji nie prącie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 16 godzin temu (edytowane) @ChybaTy skupiam się na genezie nie na nowomodzie. Sprawdź pochodzenie. Ale Ty możesz nazywać siebie parafianinem jeśli sobie życzysz, członkiem, nic mi do tego, co kto lubi. 🤷♀️ Dlatego nie chodzę do kościoła. Ksiądz by powiedział "drodzy parafianie" a ja bym krzyknęła "sam jesteś chujem". 🙈 Edytowane 15 godzin temu przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 15 godzin temu @Lady Green dla mnie parafianin to chłop, plebs i ciemnota. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 15 godzin temu miało być miło i wesoło wyszło jak zawsze 😅 btw pytanie o trymer nadal aktualne 🙈 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, ChybaTy napisał: miało być miło i wesoło A nie było? 😅 9 minut temu, ChybaTy napisał: btw pytanie o trymer nadal aktualne 🙈 Ja już odpowiedziałam na priv. Rozumiem że w takim wypadku mogę się czuć zwolniona. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 14 godzin temu W coffeshopach chlopaki używają Trimbagow, ale tych oryginalnych i podobno 0.5kg idzie ojebac naraz w moment. Ja osobiscie mam TumbleTrimmer i też jestem zadowolony. Zależy jakie ilosci masz zamiar przerabiać, bo na przyklad znajomy ponad 20kg z outa robi właśnie bączkiem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 14 godzin temu (edytowane) 53 minuty temu, Lady Green napisał: Ja już odpowiedziałam na priv. Rozumiem że w takim wypadku mogę się czuć zwolniona. 🙂 na wieki wieków 😂 ukłony w Twoją stronę! 43 minuty temu, Cholender napisał: W coffeshopach chlopaki używają Trimbagow, ale tych oryginalnych i podobno 0.5kg idzie ojebac naraz w moment. Ja osobiscie mam TumbleTrimmer i też jestem zadowolony. Zależy jakie ilosci masz zamiar przerabiać, bo na przyklad znajomy ponad 20kg z outa robi właśnie bączkiem. zaraz zabieram się do sprawdzania tematu. Ile u Ciebie drobnicy zostaje i może masz już jakieś info jak to jest u kolegi? https://www.tomstumbletrimmer.com/toms-tumbler-ttt-1600-hand-crank-table-top-dry-trimmer/ znalazłem kilka rodzajów TTT, czy to ten, który posiadasz ? bez bączka to miesiąc w 2 osoby 🤣 dziękuję!! Edytowane 14 godzin temu przez ChybaTy brak spamu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 14 godzin temu @ChybaTy ja mam taki Tumble Trimmer handmatig kopen - Laagste prijs garantie! - Green Trading XXL https://search.app/z6DKXJAqHK9eirCQ6 Nie wiem ile zostaje drobnicy, nie liczę tego. Wygoda trymowania w ten sposób jest tego warta 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 163 Napisano 9 godzin temu To ja to chyba dobry PARAFIANIN jestem bo skubie te krzaki ręcznie jak chłopka w średniowieczu gęsi 😂😂😂 a że jest co skubać to i upływa na tym czasu @Cholender ile w ta puszkę wchodzi ? Bo zdjęcia nie bardzo oddają jakie to duże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 3 godziny temu @DwK ja jednego krzaczka (70g po wyschnięciu) na dwie tury w bączku otrymowałam, kilka obrotów i gotowe. Myślę że więcej też by się zmieściło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 3 godziny temu (edytowane) @DwK ciezko powiedziec bo nie ważyłem ile wchodzi, ale jednego krzaka na 2-3 razy robilem bo lepiej wlozyc mniej, wtedy szybciej trymuje. Te baczki tez sa rozniej wielkosci, sa tez reczne i elektryczne Edytowane 3 godziny temu przez Cholender 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 3 godziny temu Ja mam chyba największy z możliwych. Miednice ma taką wielką jak moja babcia właśnie do skubania gęsi miała. 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, DwK napisał: To ja to chyba dobry PARAFIANIN jestem bo skubie te krzaki ręcznie jak chłopka w średniowieczu gęsi 😂😂😂 a że jest co skubać to i upływa na tym czasu najlepszy 😄 nie wiem ile Tobie schodzi ale spędziłem 8 dni po 8-10h z przerwami i powiedziałem nigdy więcej sporo widać podjebek TRIMBAGów, chyba ciężko będzie zobaczyć taki na żywo bo je take amerykanske, na ebay z dostawą do miesiąca Trimbag Dry Trimmer New 2022 864740000207 | eBay i gdzieś w eu z dostawą w 4 dni ale cena +50% to tyle co na ten moment znalazłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 2 godziny temu @ChybaTy baczka mozesz kupic juz za 100e jakiegos tam, a na pewno i tak dużo by przyspieszył prace. To ile Ty tego siuwaksu miales ze to 80h trymowales? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 3 Napisano 1 godzinę temu niecałe 4 skromnie ale uczciwie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,310 Napisano 20 minut temu z 4ha? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach