Prepers 1,428 Napisano wczoraj o 13:07 @WymiataczMega 25 stopni 75% wilgotności, pomocnikowi powiedziałem żeby wody wlał po 350ml, i powiedziałem że wiadro przygotowane jest z wodą w pokoju, ale nie odmierzyl i wlał chyb z 6/7l na 9 roslin xd Nie było mnie trochę, rośliny nadal mają mokro, i rosną trochę liście poskrecane xd Cos wrzucę za niedługo, i tak jak paprotki narazie wyglądają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano wczoraj o 13:14 Przeschną trochę to korzenie złapią powietrza i wystrzelą jak pojebane🔥. Kiedy jakąś fajkę pokoju spizgamy? Na wiosnę? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano wczoraj o 13:18 @WymiataczMega Po dobrym curringu tego namiotu moge przyjechać, teraz i tak nie palę, a mam rodzinę w twoich okolicach 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano wczoraj o 13:20 @Prepers opierdalasz sie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano wczoraj o 13:22 @Cholender nie bez powodu babajage mam w domu, a przez jędze chęci do życia gubię xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano wczoraj o 13:26 @Prepers mam sporo towaru. Jakby co wal drzwiami i oknami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano wczoraj o 13:29 @WymiataczMega nie pale z wyboru, ale można pomyśleć za 2/3 tyg na smoothie możemy się umówić, a ty se zajarasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano wczoraj o 14:48 @Prepers git. Termin pasuje 👍 będę dostępny. Mogę ci zrobić smoothie z towarem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 22 godziny temu @WymiataczMega chuj zrobię wyjątek ale za tydzień jak masz czas na weekend @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano 22 godziny temu @Prepers czasu jak zwykle wiecznie mało ale czas żeby z tobą przysmażyć znajdę. Następny weekend tak? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 22 godziny temu @WymiataczMega @WymiataczMega tak Średnio to idzie nie chciało mi się czyścić i choroby przechodzą tak się zdaje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach