Cholender 3,704 Napisano Niedziela o 18:24 Siemanko, Nowy rok, nowa uprawa ale nie do końca. Mam tu automaty które zostawilem samopas podczas mojego urlopu i powiedziałem sobie, że jesli to przeżyja to założę relacje. No i jest, czyli przeżyły 😅 Ale po kolei.. - Box- 60x60x160 Mars Hydro -Wentylacja- Mars Hydro ifresh 4" -Lampa - Mars Hydro FC1500 -Inne - Grzejnik od SpiderFarmer, mieszak RAM, później SpiderFarmer, mata grzewcza Mars Hydro, Blumaty. -Nasiona- Wedding Cake x2 od @Wladimir PR0BL3M x2- limitowane pestki dodawane do płyty tego zespołu, ja wygrałem je kiedys w jakimś konkursie. -Nawozy- zestaw BioTabs Więcej wkrótce.. 4 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 629 Napisano Niedziela o 19:23 @Boczelli wielkie te donice masz na automaty, myślisz że uda Ci się je wypełnić całe korzeniem? Ile tam jest L @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano Niedziela o 19:35 @szamayo na spokojnie wypelnia to tylko 9litrów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 309 Napisano Poniedziałek o 09:27 siadam w pierwszym rzędzie. To dokładnie wedding cake x six shooter. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano Poniedziałek o 09:52 (edytowane) Dalej było tak. Wjechaly blumaty. Głowy straciły na szybko przed samym wyjazdem. Edytowane Poniedziałek o 09:53 przez Boczelli 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 309 Napisano 21 godzin temu (edytowane) Coś jakbyś pokazał co się robi z automatami xD No i w końcu nicka masz lepszego, tamten z bączkami mi się kojarzył. Edytowane 21 godzin temu przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano 21 godzin temu A tak wygladaja roslinki po zostawieniu samopas na około miesiąc. Przerosły lampę, ale wszystkie żyją. 3 z 4 juz kwitna. Obydwie roslinki od Ciebie @Wladimir rosną jak nalezy i kwitna juz. Jeden z PR0BL3M jest lekko karlowaty, a drugi nie kwitnie i to chyba będzie największy problem bo obawiam się że nie jest automatem. 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 21 godzin temu @Cholender nick zmieniłeś 🤨? Muszę się przyzwyczaić. Łoo panie trochę busz✂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano 20 godzin temu @WymiataczMega ano zmieniłem. Fryzjer juz zrobiony, fotki zrobie kolejnym razem 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 309 Napisano 19 godzin temu (edytowane) Trzeba by zainstalować siłownik od rolet do lampy, bramkę, kamera bez IR(co by nie hermilo i mieć podgląd) i podnosić zdalnie(osuszacz też można spiąć, wentylację i wszystko w sumie na smarthome). Technologia jest, mars do tego regulowana moc zdalnie. Blumat pod kranem, zamiast zbiornika. Nawozy sypkie od biotabs i uprawa zdalna się zrobiła. Ten WC x 6S spory tam z tyłu się wynurza. Edytowane 19 godzin temu przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach