WBB 2,342 Napisano 21 Stycznia To jest sadysta... ta mniejsza jest chyba z udarem... zakrętarka 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 21 Stycznia @WBB wiercil im dziury w kolanach i obcinal glowy sadysta. Dodatkowo ta lampa... moze to przesluchanie🤣 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 21 Stycznia Raz człowiek nie posprzątał do zdjęcia i już się nabijają 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 313 Napisano 22 Stycznia (edytowane) W dniu 21/01/2025 o 09:28, moonka napisał: @WBB wiercil im dziury w kolanach i obcinal glowy sadysta. Dodatkowo ta lampa... moze to przesluchanie🤣 Dziwisz się? Miały być automaty. Dobrze że breeder tam nie siedzi na krzesełku, bo by był probl3m z pestką 😉 Ogólnie nie powinno hermic, nie wiem ile czasu na indukcji trzymałeś, ale mogą rewegetować co najwyżej. W sumie ciekawy zabieg weg -> indukcja -> cofka na Wega. 39l? 50l donica? Edytowane 22 Stycznia przez Wladimir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 22 Stycznia (edytowane) @Wladimir wydaje mi się że nie będzie rewegowac bo kwitnienia nie było. A donice to nie wiem bo mam 20l i 35l growbagi, ale bardziej się skłaniałem ku tej 20l bo obecnie siedzi w 9l I myślę że wystarczy taka zeby zapelnic 60x60 Edytowane 22 Stycznia przez Cholender @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 313 Napisano 22 Stycznia To ile dni miała 12/12? Może niska temperatura spowolniła indukowanie. Jak growbag to tym bardziej większa to lepsza, bo wysycha z każdej strony... Zrób bestie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 22 Stycznia @Wladimir nie no kilka dni tylko była 12/12 i rzeczywiście miała tam fest zimno. Nie wiem czy czasowo się wyrobię zeby tyle czasu ja wegowac, chciałem ja od razu wstawic na flo jak automaty dojdą, ale jeszcze zobaczę jak to wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano Niedziela o 16:58 A może by ją tak zostawic 🤪 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach