Skocz do zawartości
Cholender

60x60 Mars Hydro FC1500- Wedding Cake, PR0BL3M

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
W dniu 21/01/2025 o 09:28, moonka napisał:

@WBB wiercil im dziury w kolanach i obcinal glowy sadysta. Dodatkowo ta lampa... moze to przesluchanie🤣

Dziwisz się? Miały być automaty. Dobrze że breeder tam nie siedzi na krzesełku, bo by był probl3m z pestką 😉

Ogólnie nie powinno hermic, nie wiem ile czasu na indukcji trzymałeś, ale mogą rewegetować co najwyżej. W sumie ciekawy zabieg weg -> indukcja -> cofka na Wega.

39l? 50l donica?

Edytowane przez Wladimir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Wladimir wydaje mi się że nie będzie rewegowac bo kwitnienia nie było. A donice to nie wiem bo mam 20l i 35l growbagi, ale bardziej się skłaniałem ku tej 20l bo obecnie siedzi w 9l I myślę że wystarczy taka zeby zapelnic 60x60

Edytowane przez Cholender

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ile dni miała 12/12? Może niska temperatura spowolniła indukowanie.

Jak growbag to tym bardziej większa to lepsza, bo wysycha z każdej strony...

Zrób bestie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wladimir nie no kilka dni tylko była 12/12 i rzeczywiście miała tam fest zimno. Nie wiem czy czasowo się wyrobię zeby tyle czasu ja wegowac, chciałem ja od razu wstawic na flo jak automaty dojdą, ale jeszcze zobaczę jak to wyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi