MisterZielskoXD 19 Napisano 18 Stycznia 2020 Na moim krzaczku jest coraz więcej brązowych nitek zapomniałem fachowej nazwy a są to jeszcze nie wielkie kwiato stany za dużo nawozu na kwitnienie czy wszystko w porządku ? Zdj dodam jak ktoś będzie chciał zobaczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 18 Stycznia 2020 @MisterZielskoXD bez zdjęcia ciężko się wypowiedzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 18 Stycznia 2020 @Tester coś mi się jednak zdaje że nic z nią nie jest ? na całym krzaku jest z 8 max 10 takich brązowych niteczek z mojego fona słabo widać ale z nia na dzień jakoś przybywa albo mam jakieś problemy psychiczne hah ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 18 Stycznia 2020 Nic jej nie jest, te brazowienie to normalna sprawa. Celem jest zeby wszystkie wloski zrobily sie brazowe , ale to jeszcze troche potrwa ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach