sienet 1 Napisano wczoraj o 16:14 Siema koledzy czy robił ktoś bimbrownice żeby dostarczyć co2 roślinki jeśli tak to jakie?? 2 jakie były tego efekty pozdrowienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,300 Napisano wczoraj o 16:31 @sienet nic to nie da w normalnych domowych warunkach. Muszą być mocne lampy, wysoka temperatura... wtedy komercyjni podawają CO2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sienet 1 Napisano wczoraj o 17:53 To te torby co2 też myślisz że nic nie dają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 177 Napisano wczoraj o 17:58 (edytowane) @sienet Ci co kupują twierdzą, że dają, jest bardzo wiele warunków do spełnienia, żeby to zadziałało, jak opanujesz środowisko do 100% żę będziesz miał VPD w punkt to zacznij myśleć, bo to zrobi dużo większą robotę. A bez tego w mojej opinii kasa wyjebana do kosza. Edytowane wczoraj o 17:58 przez Bubble 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sienet 1 Napisano wczoraj o 19:13 Godzinę temu, Bubble napisał: @sienet Ci co kupują twierdzą, że dają, jest bardzo wiele warunków do spełnienia, żeby to zadziałało, jak opanujesz środowisko do 100% żę będziesz miał VPD w punkt to zacznij myśleć, bo to zrobi dużo większą robotę. A bez tego w mojej opinii kasa wyjebana do kosza. Dzięki bardzo miałem w zestawie startowym taka torbę i w boxie było czuć ze działa mocno ale po roślinach nie widać za bardzo ze to działa. Z tad moje pytanie czy bombrownia ma ses bo tania w zrobieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 177 Napisano wczoraj o 19:15 Teoretycznie ma, ale bez idealnych warunków wystarczające stężenie co2 masz w powietrzu, reszta i tak pójdzie w wyciąg. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach