Koper 4 Napisano 18 Stycznia 2020 Moc lampy Mh600 w, Barwa 6400k, lumenów 62000 i pytanie czy na 1m2 box tych lumenów nie będzie za dużo, czy nic się nie stanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 18 Stycznia 2020 @Koper lepiej jak jest nadmiar niż niedobór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 18 Stycznia 2020 2 hours ago, Koper said: Moc lampy Mh600 w, Barwa 6400k, lumenów 62000 i pytanie czy na 1m2 box tych lumenów nie będzie za dużo, czy nic się nie stanie. A już masz tą lampę, czy dopiero kupujesz? Można kupić przetwornice z regulacją mocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 18 Stycznia 2020 (edytowane) @doominik @Tester zamówiłem i przez przypadek nie ta co trzeba, może uda mi się zmienić zamówienie. PS panowie kozystaluscue może kiedyś z grow shop Groweed? Tak mnie wala nalewo i prawo że ja pierdole.......a kasę wysłałem Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Koper Nie polecam nikomu z początku było fajnie a teraz lipa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 18 Stycznia 2020 3 godziny temu, doominik napisał: A już masz tą lampę, czy dopiero kupujesz? Można kupić przetwornice z regulacją mocy Mam cyfrowy zasilacz chodzi ote lumeny bo na box 1m2 min 50000 A Ona ma 62000 a @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 18 Stycznia 2020 @Koper jak boisz się, ze krzaki będą miały za dużo światła, to po prostu daj światło trochę wyżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 18 Stycznia 2020 (edytowane) @doominik będę pamiętał, Powiesz a ci siedzisz o odblysnik ODBŁYŚNIK ADJUST-A-WINGS AVENGER Medium Jedno skrzydło ma 55 drugie tyle samo Dałem 350 stówy bo polecał na mojego Boxa 1m2 Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Koper Sory za błędy ale się spieszę a ten słownik sam pisze jak chce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 18 Stycznia 2020 @Koper sam się nad takim zastanawiałem-fajnie, że można go regulować, to możesz potem adaptować światło do innego boxa, czy nawet do krzaków w tym co masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 18 Stycznia 2020 @doominik@doominik to prawda i ma spreader można bliżej trzymać lampe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach