doktorkju 0 Napisano 15 Stycznia 2020 mam box 40x40x90 i kupilem taka lampe https://allegro.pl/oferta/lampa-sodowa-150w-philips-hps-do-uprawy-roslin-20-6950286553 nada sie ? warto zamontowac filtr weglowy? kupilem go ale bede mial problem zeby go tam zmiescic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Stycznia 2020 HPS zawsze na propsie, teraz jest szal na ledy, ale HPs z gry nigdy nie wypadnie. A filtr weglowy mozesz zamontowac poza boxem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Stycznia 2020 3 hours ago, CheMsKuN said: HPS zawsze na propsie, teraz jest szal na ledy, ale HPs z gry nigdy nie wypadnie. A filtr weglowy mozesz zamontowac poza boxem. Mogę tylko potwierdzić. ledy, żeby były lepsze od hps czy cmh muszą być z górnej półki-tanio nie będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doktorkju 0 Napisano 15 Stycznia 2020 @CheMsKuN w jaki sposob to bedzie dzialac jezeli podlacze go poza boxem? Nie bardzo wiem jak to zrobic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Stycznia 2020 23 minutes ago, doktorkju said: @CheMsKuN w jaki sposob to bedzie dzialac jezeli podlacze go poza boxem? Nie bardzo wiem jak to zrobic Zamiast na wlocie powietrza do wentylatora dajesz go na wylocie na zewnątrz-w środku może być tylko kawałek rury, a reszta poza boxem. Są tez filtry pontowane w środek linii-in line filter-ale są droższe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doktorkju 0 Napisano 15 Stycznia 2020 dzieki wielkie, rozkminilem wszystko dzieki wam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach