Monia 2 Napisano 14 Stycznia 2020 Witam jaki grow box i lampy na 6 roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monia 2 Napisano 14 Stycznia 2020 Chodzi mi o wymiary boksa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Stycznia 2020 @Monia To zależy jakie odmiany i jak będziesz je prowadzić. Ja np. mam krzaki w hydro i tylko automaty, a już więcej nie dam więcej, niż 4/m2, bo się nie mieszczą i się duszą. Niektórzy mają 3 rośliny w boxach 60/60. Masz jakiś plan odnośnie odmian czy tego, jak je będziesz uprawiać? a może wiesz jakie światło możesz mieć? bo bez sensu jest pchać się w duży box, jak nie wstawisz tam odpowiedniego oświetlenia, wentylacji itd Zobacz sobie u mnie zaraz przed ścięciem: po lewej 4x vertigo, po prawej 8x quick one. Dały podobny plon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Stycznia 2020 Jak masz miejsce to bierz boxa 1m2, spokojnie zmiescisz 6 roslin, nawilzacz, wentylator itp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach