papagrower 14 Napisano 14 Stycznia 2020 siemka wszystkim uprawiam automaty lemon zlittle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 937 Napisano 14 Stycznia 2020 1 hour ago, papagrower said: siemka wszystkim uprawiam automaty lemon zlittle siemka bez zdjęć się nie liczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 14 Stycznia 2020 jutro zrobie fotki wrzuce pokaze jak wygladaja mam dwa lemon zkitlle z dutch passion i crytical chese wszystko automaty hps 750w 62 dzien jest , moja pierwsza hodowla , mialem problemy w fazie weg przelalem kwiatki a critical chese byl niedolany , jutro rano wrzuce zdjecia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 14 Stycznia 2020 pierwszy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 14 Stycznia 2020 drugi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 14 Stycznia 2020 oraz critical chese @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 14 Stycznia 2020 mam wiele pytan czemu mam plamki na lisciach zólte ? slyszalem ze to normalne i roslina odrzuca niepotrzebne liscie tylko czy obcinac je? to automaty dwa pierwsze lemon zkittle i trzeci to critical chese który byl zasuszony balem sie zeby nieprzelac i teraz dopiero wraca do siebie , to moja pierwsza hodowla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 937 Napisano 14 Stycznia 2020 @papagrower Stare liście z czasem żółkną i więdną-przeważnie te najniżej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 14 Stycznia 2020 ile myslisz wyjdzie suchego z jednego takiego krzaczka jest to 62 dzien wedle producenta 84 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 15 Stycznia 2020 Trzeba bylo zrobic chociaz glupie lst, mialbyc o wiele wiecej palenia. Podajesz jakies nawozy ? Jakie ph gleby ? Jaka wilgotnosc powietrza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 937 Napisano 15 Stycznia 2020 8 hours ago, papagrower said: ile myslisz wyjdzie suchego z jednego takiego krzaczka jest to 62 dzien wedle producenta 84 dni Tak to trudno powiedzieć, ale myślę, z 30g powinieneś mieć z jednego jak dobrze spuchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 15 Stycznia 2020 podaje nawozy shogun samuraj coco a i coco b plus super vit aminokwasy te w kropelce teraz schodze z nawozami w dól jeszcze tydzien i sama woda bedzie szla bo chyba scinka sie zbliza , wilgotnos mam 40-45% w dzien 70% w nocy , dodam ze trzymam je caly czas 20/4 ze wzgledu ze to automaty , ph wody caly czas jest trzymane w zakresie 5.6-6.5 sprawdzam miernikiem ph wody , niesprawdzalem nigdy ph gleby jak to zrobic? , pierwsza moja hodowla niewiedzialem ze automata mozna robic lst , jak 30 suchego z jednego wyjdzie bede bardzo zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 15 Stycznia 2020 Do mierzenia ph ziemi sa specjalne phmetry. Lst na automatach mozesz jak najbardziej robic, ale musisz w miare szybko zaczac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 25 Stycznia 2020 ile do scinki wloski w 20% brazowe trichomy sprawdzam pod lupa 30x wygladaja na przezroczyste nadal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 25 Stycznia 2020 BoardingCard_212761927_WAW_LPL.pdf @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 25 Stycznia 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 25 Stycznia 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 25 Stycznia 2020 dwie damy wyzej to auto lemon zkitlle , na dole jest critical chese @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach