Mati 0 Napisano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Koledzy za parę dni mój automat będzie gotowy do ścinki i mam pytanie czy przed ścinką zostawić go bez światła na 24 godz. ? Indoor oczywiście Edytowane 8 Stycznia 2020 przez Mati @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Stycznia 2020 @Mati raczej nie bo poco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati 0 Napisano 8 Stycznia 2020 Oki dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Stycznia 2020 To jest bajka. Wiesci niosly ze White Widow pozostanowiona na noc przed scieciem w ciemnosci absolutnej. W dzien sciecia oblana zywica okarze sie Tobie... Tak to mniejwiecej szlo ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati 0 Napisano 8 Stycznia 2020 ? A liście wiatrakowe pościnać i zostawić same topy niech dochodzą ? To moja pierwsza ścinka . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati 0 Napisano 8 Stycznia 2020 Pytam serio bo czasami na zdjęciach widać takie golasy bez liści , same topy tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Stycznia 2020 Nic tam nie obcinaj jak same nie odpadly. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Stycznia 2020 49 minutes ago, Mati said: Pytam serio bo czasami na zdjęciach widać takie golasy bez liści , same topy tylko czasem tak się robi, jak jest za gęsto i połowa topu nie dostaje światła i świeżego powietrza. Jak możesz, to je tylko poodsuwaj na bok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati 0 Napisano 8 Stycznia 2020 Oki dzięki chłopaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach