q3 0 Napisano 28 Grudnia 2019 Cześć, chcę zrobić rodzicom prezent z racji że są już w wieku przedemerytalnym i na emeryturze będzie się im trochę nudzić w dużym pustym domu, chciałbym im sprezentować gotowego growboxa z nasionami, czy możecie mi polecić w miarę przystępne gotowe growboxy i nasiona dla początkujących zarówno w uprawie jak i w używce?. Rozmawiałem już o tym z nimi i są chętni na taki prezent, ale najlepiej sadzili by na outdor, tylko że to trochę przypał no i nasz klimat jak wróżenie z fusów. Kiedyś (10 lat temu) sam próbowałem uprawy na własny użytek, niestety z 3 krzaków które zasadziłem wszystkie okazały się męskie ? i na tym zakończyłem growing. Posiadam jakieś nasiona, ale mają z 10-13 lat i nie są feminizowane oraz brak osprzętu. Pisząc nasiona mam na myśli THC. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Grudnia 2019 @q3 zależy na ile roślin ma być growbox @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 29 Grudnia 2019 Nie kupisz gotowego zestawu growbox + nasiona, pestki kupujesz osobno. Tak jak juz pisal @Tester , ile krzakow chcesz trzymac w boxie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Grudnia 2019 Na ebay sa gotowe zestawy, ale chyba wolalbym samemu sobie to zlozyc. na stronie mars hydro tez kiedys byly kompletne grow boxy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 30 Grudnia 2019 W dniu 29/12/2019 o 10:07, CheMsKuN napisał: Nie kupisz gotowego zestawu growbox + nasiona, pestki kupujesz osobno. Tak jak juz pisal @Tester , ile krzakow chcesz trzymac w boxie ? kupisz kupisz pestkomania i flora & fauna to to samo wiec idzie sie dogadac by w jednej paczce razem dostac ;D|| @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Grudnia 2019 @Pan No to super, czego chciec wiecej, moze jeszcze tylko tego zeby susz wysylkowo sprzedawali ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Grudnia 2019 @CheMsKuN susz kupisz ale bez thc ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Palenie suszu bez thc to zlo i grzech, to jak lizanie siostry, smakuje tak samo, ale jednak zlo i grzech ? Edytowane 14 Stycznia 2020 przez CheMsKuN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach