MagicTree 32 Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć! Zaczynamy fotorelacje z hodowli: 23.12.2019 większość nasion została wrzucona do ziemi. 24.12.2019 wyszło kilka pierwszych roślin na powierzchnię. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie i będą zdrowo rosły. ? Nasiona wszystkie automatyczne: 46 Big Poison 2x Sweet Mango 3x AK47 2x Big Devil XXL 1x Glueberry O.G. 1x Afghani #1 1x Bubble Kush Do tego jako gratis dostalem (czekam na wykiełkowanie): 2x Sweet Valey Kush 1x The Church 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 25 Grudnia 2019 (edytowane) No to oglądamy Edytowane 25 Grudnia 2019 przez wielkitopek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Grudnia 2019 oby poszło dobrze wszystko bo automaty nie wybaczają błędów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 25 Grudnia 2019 paczamy afghani bo takie mam ale reg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 27 Grudnia 2019 27.12.2019 Zdj. Nr 2 - Dorzucam również zdjęcie kilku szybkich automatów tj. Lowryder #2. Zdj. Nr 3 - zaczynamy trening White Widow, oczywiście automat. Rośliny po przejsciach, dolne liście przypalone (słabe oświetlenie, słaba wentylacja w doniczkach). Odratowane! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Grudnia 2019 @MagicTree jakieś nie do końca one są dobre i wyciągnięte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 27 Grudnia 2019 @Tester powiem Ci, że trzymałem do dzisiaj pod Ledami, dzisiaj pod HPS przełożyłem, spokojnie, 3-5 dni i się rozrosna ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Grudnia 2019 @MagicTree no oby bo to automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 2 Stycznia 2020 Witam wszystkich w nowym roku, w którym życzę Wam sukcesów hodowlanych! 31 młodych wyszło ponad ziemie, Do tego mamy 10 małych automatów z 10.12.2019, Dochodzą również automaty, które musiałem odratować, są one po pomyślnych treningach LST jak i HST - 7 szt. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Stycznia 2020 @MagicTree no jedziesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Kolejny update, doszły mi dzisiaj nieautomatyczne odmiany o których kompletnie zapomniałem: Strong Berry 2szt; A.M.S.; Purple Queen; Super Silver Haze; Royal Cookies. Edit* wszystkie nasiona feminizowane! Trzeba z czegoś robić klony.. ??? Edytowane 3 Stycznia 2020 przez MagicTree @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Stycznia 2020 ssh fem? jak tak to w maju kosa xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 2 Stycznia 2020 @Pan jasne, wszystko feminizowane jest ❤ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 3 Stycznia 2020 od jakiego producenta ten ssh ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 3 Stycznia 2020 @Pan zambeza seedd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 8 Stycznia 2020 Update 08.01.2020 Wszystko wrzuce w jeden growbox, jutro przekładam na 3 growboxy, więc będzie miejsce na rozrost! Wszystko poza A.M.S wykiełkowało, coś tam niby puszcza kiełek, ale zobaczymy.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 8 Stycznia 2020 @MagicTree Kozacko wygląda ? Spytam Ciebie z ciekawości co robisz z taką dużą ilością? Sam to smażysz? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 9 Stycznia 2020 @Scatman wiesz co.. zajmuje sie wieloma rzeczami, a to jako dodatek i przy okazji pomoc w łapaniu ciekawych kontaktów. Tak więc wszystko na sprzedaż. ?♂️ Ja osobiscie pale 1-2 razy w tygodniu ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Stycznia 2020 @MagicTree taka zabawa ? hehe no kozacko to wygląda zawsze podziwiam takie duże uprawy. Chociaż takie mikro też lubię uprawy oglądać ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 9 Stycznia 2020 @Scatman wiesz co... trzeba robic wszystko z głową, a duża to ona będzie, jesli pierwsze zbiory będą pomyślne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach