drago556 5 Napisano Poniedziałek o 16:49 Czytałem o popcornie ale temat dla mnie był rzeka czy mozna to robić w momencie kiedy zakwitają tzn po około 2 tygodniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 542 Napisano Poniedziałek o 18:04 (edytowane) Ja bym zrobił supercropping wszystkich gałęzi co wystają wysoko tak żeby to wyrównać, jedną wygiąć w jedną stronę drugą w drugą tak żeby na siebie nie nachodziły, niższą roślinę podstawić na czymś tak żeby ją wyrównać z innymi, i wtedy ustawić lampę, inaczej będzie w chuj popcornu Edytowane Poniedziałek o 18:05 przez JarzynaSWDN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 5 Napisano Poniedziałek o 18:38 Popcorn spróbuję jutro wyciąć z dołu, wszystkie małe rozgalezenia od głównych, szczyt już odbija po croppingu, może przy następnych uprawach tak zrobię z wszystkimi ale narazie nie czuje sie zbyt pewny 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 5 Napisano wczoraj o 14:12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 542 Napisano wczoraj o 16:20 Pokaż rośliny? 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 161 Napisano wczoraj o 16:22 @JarzynaSWDN Są w puzzlach 😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 5 Napisano wczoraj o 16:30 15 minut temu, Bubble napisał: @JarzynaSWDN Są w puzzlach 😎 🤣🤣🤣 Dałem czadu ale to były długie patyki z których sam popcorn by wyszedł, bardzo lipę zrobiłem że aż tak?😆😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach