wolf32 58 Napisano Wtorek o 18:30 Dzień 75 podlałem samą wodą już zeby spłukać z nawozów jutro będe miał mikroskop , ta jedna roślinka już cała żółta 😄 : i mam pytanie czy takie małe cuś co wyrosło na samej dole to mam się tego pozbyć czy to zostawić ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Wtorek o 18:53 @wolf32 możesz pousuwać te całkiem suche listki, tego popcornu na dole nie ma sensu już usuwać (bo rozumiem że o niego pytasz), no chyba że po to aby go włożyć do piekarnika/mikrofali i przeznaczyć na testy. 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 58 Napisano Wtorek o 19:13 19 minut temu, Lady Green napisał: @wolf32 możesz pousuwać te całkiem suche listki, tego popcornu na dole nie ma sensu już usuwać (bo rozumiem że o niego pytasz), no chyba że po to aby go włożyć do piekarnika/mikrofali i przeznaczyć na testy. 👍 Chyba właśnie stestuje te małe topki 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 58 Napisano Środa o 11:52 Mam już ten mikroskop i prosze mi powiedzieć na co mam patrzeć ze nadjae sie do scinki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano Środa o 11:56 @wolf32 znajdź to na tropie tylko nie na liściach i jak są przezroczyste to jeszcze nie gotow, mają być mleczne i trochę ma być bursztynowych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 58 Napisano Środa o 12:36 (edytowane) Powiem szczerze nic nie wiedze przez to xd na jednej roślinie te włąski sa juz brązowe całe w niktórych topach jeszcze białe i miesane Edytowane Środa o 12:40 przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 58 Napisano wczoraj o 12:16 Bez kitu ludzie nie umiem tego znaleść xd nwm co jest grane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano wczoraj o 12:22 😂🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 75 Napisano wczoraj o 13:27 Moze lupe odwrotnie trzymasz 😅 Jak Ci sie lapy trzesa to przyloz sobie lupe do aparatu i cyknij fotke. Takoe zdjecie mniej wiecej Ci powinno wyjsc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 23 godziny temu Mi to się wydaje że on ma odmianę bez-trichomową coś jak piwo bezalkoholowe 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 58 Napisano 7 godzin temu 19 godzin temu, hazera napisał: Moze lupe odwrotnie trzymasz 😅 Jak Ci sie lapy trzesa to przyloz sobie lupe do aparatu i cyknij fotke. Takoe zdjecie mniej wiecej Ci powinno wyjsc. No dziwne bo ani ostrości mi nie łapie jak to do telefonu dam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,267 Napisano 6 godzin temu Jakie masz przybliżenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano 6 godzin temu @wolf32 szukaj aż znajdziesz. 🤷♀️ Czy przyjechać mamy Ci pokazać? Najpierw naucz się korzystać z tego przy oku, nie przy telefonie. Mam też takie samo gówienko i dobrze przez nie widać, wysuwasz tą niby lupę? Jeśli tak to tego nie rób. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach