Optymalizator 11 Napisano Wtorek o 10:11 (edytowane) Pierwsza roślina, proszę o wyrozumiałość i dobre rady. Box : 35x35x90 Światło : Panel LED 35W Fotoperiod: 18/6 Filtr : Croco 80-120 m³/h Donica 11L , ziemia canna terra, nawozy canna Ph metr: Milwaukee pH600 Temperatura około 25°C , Wilgotność staram się trzymać około 70% Pestkę 02.12 wrzuciłem do wody na około 24h 03.12 po stuknięciu palcem poszła na dno więc wsadziłem ją do docelowej doniczki, po czym podlałem ją 1,5l wody z dodatkiem rhizotonic i terra Vega 06.12 - Pestka wyszła na powierzchnię 6 dzień weg 11 dzień weg 18 dzień weg po delikatnym lst, obniżyłem trochę lampę na około 550 ppfd Edytowane Wtorek o 10:25 przez Optymalizator 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 235 Napisano Wtorek o 14:07 @Optymalizator led jakiś chiński? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Optymalizator 11 Napisano Wtorek o 14:08 Teraz, Kibic napisał: @Optymalizator led jakiś chiński? Producent LEDAM @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 235 Napisano Wtorek o 16:22 @Optymalizator a to powinien być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Optymalizator 11 Napisano Środa o 08:36 19 dzień Miała sucho tak jak sugerowałeś @WymiataczMega Dostała 1L samej wody ph 6,4 Ph z podstawki 5,8 Za dużo nawozu? Dałem Światło trochę wyżej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Optymalizator 11 Napisano Czwartek o 15:53 (edytowane) 20 dzień trochę poprzycinalem , oprysk z rhizotonic I terra vega Edytowane Czwartek o 15:54 przez Optymalizator 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,434 Napisano Czwartek o 22:53 @Optymalizator nowe liście wyglądają na zdrowe więc jest dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Optymalizator 11 Napisano Czwartek o 23:31 35 minut temu, Tester napisał: @Optymalizator nowe liście wyglądają na zdrowe więc jest dobrze Dobrze to czytać, jestem ciekawy jak zareaguje roślinka na ten zabieg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Optymalizator 11 Napisano Piątek o 16:03 21 dzień, pięknie zniosła pierwsze przycinanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Optymalizator 11 Napisano 7 godzin temu (edytowane) 22 dzień, trochę podgolona Dostala wczoraj i dziś 0.5l wody z rhizotonic, terra vega i boost Edytowane 7 godzin temu przez Optymalizator 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach