Gość Napisano 31 Marca Przypalone ale im juz teraz ciezko bedzie zaszkodzic😂 topy wygladaja spoko wiec tylko kwestia "dojscia" tricho🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Kwietnia On 3/31/2025 at 6:53 PM, moonka said: Przypalone ale im juz teraz ciezko bedzie zaszkodzic😂 topy wygladaja spoko wiec tylko kwestia "dojscia" tricho🙂 Jak jej nie wyrwę to będzie gitara 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia Około 20 tego miejsca becie ciach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Kwietnia (edytowane) A więc, miało być ciach około 20 ale święta itp no i donica już wyschła więc było ciach. Wilgotność jest niska więc zostawiłem donicę w środku i podlałem wodą Edytowane 17 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 17 Kwietnia @JarzynaSWDN wygląda bardzo zachęcająco. 👍Kiedy testy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Kwietnia @Lady in Green jak wyschnie 😅 tematu jeszcze mam z tamtej więc pośpiechu nie ma, z tym że test będzie krótki bo robię przerwy między paleniem i nawet 2 buszki sprawiają że głuchne 😂 Wygląda na to że podlana doniczka działa ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Kwietnia Dzień 120 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Kwietnia 7 dzień suszenia, łodygi jeszcze nie chrupkie, warunki w boksie prawie idealne, donica zalana wodą sie sprawdza zajebiście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 24 Kwietnia Patent z donicą kradnę do siebie 😜 ale mam obawy bo pod koniec maja to będzie już kurwa pewnie gorąco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @Tester patrz co dzisiaj mam na obiad 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwietnia A więc, wyszło równo 70 gram, zapach zajebisty, lepkie że tapetę można na nie kleić ale z struktury topów zadowolony nie jestem, są trochę luźne, nie było dużo liści ale do zbitych to im trochę brakuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 29 Kwietnia 21 minut temu, JarzynaSWDN napisał: A więc, wyszło równo 70 gram, zapach zajebisty, lepkie że tapetę można na nie kleić ale z struktury topów zadowolony nie jestem, są trochę luźne, nie było dużo liści ale do zbitych to im trochę brakuje. Patrząc jak ten plant wyglądał to zaczynam mieć wątpliwośći czy któryś z moich da mi 50g 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwietnia Chociaz jeden prawilnie dal zdjęcia ze scinki i z wagi 🙃 gratulacje 🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwietnia @Cykacz no patrząc na jej rozmiar to myślałem że trochę więcej będzie no ale luźne topy, na prase albo na wyroby byla by dobra, nie ważne, spalę ją powoli Na następne grow chyba spróbuję trochę inaczej, zamiast robić jednej z dużą ilością topów to zrobię z 2 i mniej topów wtedy powinny być zbite bardziej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 30 Kwietnia Fajnie fajnie tylko fioletowe planty fajnie wyglądają jak rosną,lecz tak o klepią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 30 Kwietnia @Pan zależy od odmiany. Pewnie bym się z Tobą zgodziła bo mam podobne odczucia (purple bud, coco milk itd) jednak moja ayahuasca ryła beret zawsze, wszędzie i każdemu a też była fioletowa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia Wczoraj wieczorem paliłem i uspokajacz w chuj, praktycznie zero euforii, zrobiłem sie jak z waty i spałem jak dziecko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia Panie Mietku tzn. @Tester można przenieść do zakończonych 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach