michov115 8 Napisano 17 Grudnia 2024 Siema, mam 4 automaty northern lights i mają po 62 dni. Dodaję tylko zdjęcie jednego krzaka bo pozostałe są bardzo podobne. Myślicie że jeszcze długo zostało do ścinki? Podlewam top-max (4ml) i bio-bloom (4ml/L) co dwa podlania. Dużo jest jeszcze białych włosków więc nie wiem. I jeszcze pytanie - czy warto ściąć kawałek na spróbowanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 17 Grudnia 2024 Obstawiam że około 60 dni powinny kwitnąć. Czyli trzeba dodać okres weg. Około może 3-4 tygodni jeszcze. Oczywiście że możesz kawałek spróbować 😉. To twoje kwiatki. Pozdrawiam 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 8 Napisano 17 Grudnia 2024 @WymiataczMega Ok, ale jak zetnę kawałek to jak szybko go wysuszyć? Wiem, że suszenie na szybko nie jest polecane, ale wiesz jak jest 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 17 Grudnia 2024 @michov115 dobrze trafiłeś 🫣. Ja wrzucam rozdrobnionego topka do piekarnika nagrzanego na około 70° ( oby nie więcej) na 15-20 minut. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 8 Napisano 17 Grudnia 2024 @WymiataczMega A i zapomniał bym. Lać dalej nawozy co drugie podlanie czy już tylko samą wodę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 17 Grudnia 2024 @michov115 na przyszłość, biobizzy warto lać co podlanie. Jeszcze z tydzień może dwa bym je karmił. Już wysuszone i testowane? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 8 Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) @WymiataczMega Dzięki wielkie za radę. Pewnie przez to niektóre liście zrobiły się brązowe... Teraz będę dodawał nawozy do każdego podlania. Bio-grow też dawać? Podobno jest to nawóz na fazę wzrostu. Jeszcze nie próbowałem 😉 Potem dam znać. Edytowane 17 Grudnia 2024 przez michov115 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 17 Grudnia 2024 Jak liście jasne to możesz wrzucić grow ze dwa podlania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 8 Napisano 29 Grudnia 2024 Co myślisz @WymiataczMega? Jest już gotowa do ścinki? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,774 Napisano 29 Grudnia 2024 @michov115 ciężko stwierdzić bez sprawdzania koloru trichomów 🤷. Na pewno już będzie robić. Tnij ją bo szkoda żeby jakaś pleśń się wdała. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 8 Napisano 29 Grudnia 2024 @WymiataczMega Mocy chyba jej nie brakuje. 23 grudnia skroiłem sampelka i wczoraj zapaliłem i czuć moc 😉 I tak jestem zadowolony - fajna maczuga wyszła. Ciekawe ile g będzie na sucho 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,642 Napisano 29 Grudnia 2024 Już lepiej nie bedzie. Z 5-10g powinno byc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach