Lady Green 2,555 Napisano 6 Stycznia @Yamasha możliwe ze doszło do pomyłki, takie rzeczy się zdarzają. Jak przełączyłes na 12/12 to niedługo powinna zacząć kwitnąć. Czym ją karmisz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 6 Stycznia 3 godziny temu, Yamasha napisał: może jakaś pomyłka zaszła i to nie automat ? zdarza się ona w słabym stanie pH sprawdź co to za ziemia co jej dawałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamasha 1 Napisano 7 Stycznia 19 godzin temu, Tester napisał: ona w słabym stanie pH sprawdź co to za ziemia co jej dawałeś? Light mix a teraz dodatkowo dostały w kość bo mnie nie było przez tydzień cos tam dawałem do nawodnienia ale wiadomo a z ph to nie wiem. Masz pomysł co zrobić ? Bo nie inwestowałem w nie dużo i nie mam sprzętu do sprawdzenia pH nawet. A i ta roślinka ma ziemie po poprzedniej uprawie :P @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 244 Napisano 7 Stycznia (edytowane) Czyli, że co seria pod tytułem, zrobiłem wszystko inaczej niż trzeba, a tak w ogóle to mi się nie chce, pomóżcie? Edytowane 7 Stycznia przez Bubble @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamasha 1 Napisano 7 Stycznia Nie, po prostu nie mogę zajmować się tym na 100%. Wiem ze dużo rzeczy jest nie tak ale jednak fajnie cos robić w tym temacie i zdobywam doświadczenie od ludzi którzy się znają dużo bardziej ode mnie i chcą pomóc mi żeby cos z tego było. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 244 Napisano 8 Stycznia Ja to jestem zdania, że jak nie masz czasu, ochoty, chęci lub pracowitości, i nie robisz czegoś dobrze to po co to robić? Ty nie masz czasu, ale komuś dupę zawracać już masz czas? I marnowanie czyjegoś czasu już jest ok? No nie rozumiem naprawdę, a chętnie zrozumiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach