Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Yamasha napisał:

może jakaś pomyłka zaszła i to nie automat ?

zdarza się 

ona w słabym stanie pH sprawdź co to za ziemia co jej dawałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Tester napisał:

ona w słabym stanie pH sprawdź co to za ziemia co jej dawałeś?

Light mix a teraz dodatkowo dostały w kość bo mnie nie było przez tydzień cos tam dawałem do nawodnienia ale wiadomo a z ph to nie wiem.  Masz pomysł co zrobić ? Bo nie inwestowałem w nie dużo i nie mam sprzętu do sprawdzenia pH nawet. A i ta roślinka ma ziemie po poprzedniej uprawie :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Czyli, że co seria pod tytułem, zrobiłem wszystko inaczej niż trzeba, a tak w ogóle to mi się nie chce, pomóżcie?

Edytowane przez Bubble

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, po prostu nie mogę zajmować się tym na 100%. Wiem ze dużo rzeczy jest nie tak ale jednak fajnie cos robić w tym temacie i zdobywam doświadczenie od ludzi którzy się znają dużo bardziej ode mnie i chcą pomóc mi żeby cos z tego było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to jestem zdania, że jak nie masz czasu, ochoty, chęci lub pracowitości, i nie robisz czegoś dobrze to po co to robić? Ty nie masz czasu, ale komuś dupę zawracać już masz czas? I marnowanie czyjegoś czasu już jest ok? No nie rozumiem naprawdę, a chętnie zrozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi