WaskiPawel 0 Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Witam pytanie do was mam Gdzie kupię najtaniej lampę dobrą i odbłyśnik najlepiej komplet jakie polecacie ? Do dwóch krzaczków Dzięki za odpowiedź Edytowane 17 Grudnia 2019 przez WaskiPawel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Napisz może ile możesz wydać. Najtańsze są świetlówki allegro Albo za kil;ka pln więcej hps allegro Edytowane 17 Grudnia 2019 przez doominik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaskiPawel 0 Napisano 17 Grudnia 2019 Dzięki myślałem coś o około 150zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 17 Grudnia 2019 @WaskiPawel to świetlówka 150w da rade jak na dwa krzaczki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) 13 minutes ago, WaskiPawel said: Dzięki myślałem coś o około 150zł Możesz kupić samą żarówkę i odbłyśnik sam zrobić taka lepsza na 2 roślinki Niestety na oświetleniu nie oszukasz-marne światło=marne plony Edytowane 17 Grudnia 2019 przez doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach