Set 2 Napisano 8 Grudnia 2024 Cześć Wszystkim, generalnie jestem początkująca choć w samym temacie jakieś pojęcie mam ;-)) Pozdrówka ;-)) 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,789 Napisano 8 Grudnia 2024 Siema 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,260 Napisano 8 Grudnia 2024 To ta koleżanka LadyGreen? 😅 Bo nie wiem czy i jak atakować 😅 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,437 Napisano 8 Grudnia 2024 (edytowane) @WBB zapytaj czy piła dragona, jak tak to ona. 😉 Edytowane 8 Grudnia 2024 przez Lady Green 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,440 Napisano 8 Grudnia 2024 @Set witamy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 13 Napisano 10 Grudnia 2024 Siemka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach