Artios 2 Napisano 7 Grudnia 2024 Siemka, mam 2 goryla dzień 60 a one nie kwitną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano 7 Grudnia 2024 @Artios pojedyncze pistile już widać. 👍🏻 Ale i tak długo coś... Jakie mają światło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 2 Napisano 7 Grudnia 2024 Led cob 2x 50w. Te oświetlenie miałem w wcześniejszej uprawie i było git. To są kobitki prawda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano 7 Grudnia 2024 @Artios pokaz zdjęcia całych roślin. Ile godzin im swiecisz? Moze to sezony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 2 Napisano 25 Grudnia 2024 Zmieniłem 12/12 i zaczęły kwitnąć. Teraz moje pytanie brzmi czy mam zmienic im 18/6 czy zostawic tak jak jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,786 Napisano 25 Grudnia 2024 Żeby kwitły dalej to zostaw 12/12. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 2 Napisano 25 Grudnia 2024 Do samego zbioru zostawić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,786 Napisano 25 Grudnia 2024 Tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 2 Napisano 25 Grudnia 2024 Dzieki, zdrowych wesołych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach