mateo 1363 Napisano 13 Kwietnia 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 17 Kwietnia Kolejna próba z UV będzie przeprowadzona Chce dodać takie coś https://www.bol.com/nl/nl/p/pro-t5-uvb-kit-12-uv-lamp-39w/9300000140006042/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Kwietnia @mateo nie lepiej kupić dedykowane do lampy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 17 Kwietnia Z Marsa albo spidera? Nie ma funduszu 😅 tymczasowe takie jak będzie działać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Zdjęcia roślin byś wstawił, a nie lampy dla jaszczurki 😂. Są też inne opcje które będą lepsze bo lampa dla gadów musi być bezpieczna do użycia w domu, więc będzie słabsza, ale lampy uv do curing-u żywicy syntetycznej to już inna sprawa Edytowane 18 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia (edytowane) @mateo https://spiderfarmer.eu/products/spider-farmer-uv-infrared-red-supplemental-led-grow-light-bars-set-for-plants-90cm/ Gdzieś widzialem ze ktos tez polecał jakies tansze, musialbym poszukac. Te co dales z Bola to jakiś no name, ja bym coś innego brał Edytowane 18 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Jak na próby to może być 3 tygodnie zostały akurat żeby dodać uv lampa będzie już jutro zacznę od 20 min w południe Edytowane 18 Kwietnia przez mateo 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia (edytowane) @JarzynaSWDN uv do zywicy potrafi oslepic po kilku sekundach patrzenia😅 wiem bo uzywalem do druku 3d i nie raz wychodzilem slepy😂 Edytowane 18 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 22 Kwietnia 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 26 Kwietnia Coraz bliżej żniwa ok 1 tydzień jeszcze może 2 max 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 26 Kwietnia @mateo jak duży jest ten box przypomnij mi proszę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 27 Kwietnia @Mr.Green 150cmx150cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 27 Kwietnia 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 2 Maja 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 2 Maja @mateo puchną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 3 Maja Już przestają, może błędem było że wyciąłem za bardzo ale też bardziej je wyciągałem wydaje mi się że lepiej robić tak jak są duże zbite pąki to doły są puchate i mniej dojrzałe tak wszystko ładnie oszronione i twarde ,raczej zostanę przy tej metodzie nie zależy mi na dużych zbitych topach bo zawsze przez to cierpiały doły przy moim zagęszczeniu terenu, znalazłem złoty środek jak powinny wyglądać u mnie i to mi pasuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 3 Maja Plecha? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 266 Napisano 3 Maja sprawdź inne liście, nie wygląda jak pleśń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Maja @mateo slabo widac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 6 Maja Pierwsza jest 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach