Skocz do zawartości
mateo

Frozen Black Cherry

Rekomendowane odpowiedzi

Z Marsa albo spidera?

Nie ma funduszu  😅 tymczasowe takie jak będzie działać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

Zdjęcia roślin byś wstawił, a nie lampy dla jaszczurki 😂. Są też inne opcje które będą lepsze bo lampa dla gadów musi być bezpieczna do użycia w domu,  więc będzie słabsza, ale lampy uv do curing-u  żywicy syntetycznej to już inna sprawa 

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jak na próby to może być 3 tygodnie zostały akurat żeby dodać uv lampa będzie już jutro zacznę od 20 min w południe

17449716880028890357391755325873.jpg

17449717060244945188146328405183.jpg

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

@JarzynaSWDN uv do zywicy potrafi oslepic po kilku sekundach patrzenia😅 wiem bo uzywalem do druku 3d i nie raz wychodzilem slepy😂

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już przestają, może błędem było że wyciąłem za bardzo ale też bardziej je wyciągałem wydaje mi się że lepiej robić tak jak są duże zbite pąki to doły są puchate i mniej dojrzałe tak wszystko ładnie oszronione i twarde ,raczej zostanę przy tej metodzie nie zależy mi na dużych zbitych topach bo zawsze przez to cierpiały doły przy moim zagęszczeniu terenu, znalazłem złoty środek jak powinny wyglądać u mnie i to mi pasuje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi