polecam 420 159 Napisano 4 Grudnia ktoś doradzi czy się przejmować? nigdy tak nie miałem , ten jeden to mutant Jack herer , mimosa cake brązowe plamki podlałem przypadkiem przy świetle , a tu żółte plamki lemon zkittlez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,429 Napisano 4 Grudnia @polecam 420 nie przejmować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,377 Napisano 4 Grudnia @polecam 420 za mokro one mają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 159 Napisano 4 Grudnia świeżo podlane są ziemia campo ona jest do wysiewu zawsze używam i w sumie nigdy problemu nie miałem @Lady Green ok nie będę się przejmować @Tester 😁ale obserwować będę ponieważ to są automaty a ja z nimi styczności tak nie miałem zawsze sezony lub zwał jak zwał Fasty 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 4 Grudnia (edytowane) @polecam 420 siema. oby nowe listki szły zdrowe. Fotorelacje robisz? nie przeholuj z podlewaniem. Siewki są wrażliwe a to automaty więc nie wybaczą błędów. Edytowane 4 Grudnia przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 159 Napisano 4 Grudnia siemano @WymiataczMega nie nie robię ponieważ za dużo obowiązków mam .no chyba że zrobię ale bez dokładności opisu jedynie fotki 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach