Skocz do zawartości
Marcelo12

Gorilla Cookies- Porażka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was. Zakupiłem kilka nasion auto femi. Między innymi była to panna Gorilla Cookies Auto. Czytałem że to odmiana dla początkujących ale u mnie coś poszło nie tak. Inne roślinki które już ogarnąłem, bardzo dobrze. Gorilla tragedia. Co może być powodem takiego stanu? Nawozy Canna stosowane tak jak zaleca producent.

dggg.jpeg

Edytowane przez Marcelo12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega Świecę lampami CFLi LED, zimne i ciepłe światło- pół na pół. Używam profesjonalnej ziemi i nawozów Canna. W boksie mam 30000 Lumenów. Inne roślinki i inne odmiany już słoikuje, miały dobry plon, jednak tu wyszło jak wyszło. Czy zbyt duże oświetlenie może powodować problemy w growboxie? Mam 0.5 m2 i 30 000 lumenów a widziałem w kalkulatorze że wystarczy połowa z tego na taki metraż. Nawozy stosowałem ściśle według tabeli. Canna Vega, Flores, P/K 13-14, Cannazym.  Jak myślisz Kolego, co mogło mieć wpływ na roślinkę? Na zdjęciu widać jak obecnie to wygląda. A na wiadrach stały świeże sadzonki, póki Gorilla jeszcze rosła. Teraz wygląda inaczej. Sam zobacz na fotce.

9760b624-cdbb-4760-b877-909547311b69.jpeg

Edytowane przez Marcelo12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi