Marcelo12 1 Napisano wczoraj o 07:29 (edytowane) Witam Was. Zakupiłem kilka nasion auto femi. Między innymi była to panna Gorilla Cookies Auto. Czytałem że to odmiana dla początkujących ale u mnie coś poszło nie tak. Inne roślinki które już ogarnąłem, bardzo dobrze. Gorilla tragedia. Co może być powodem takiego stanu? Nawozy Canna stosowane tak jak zaleca producent. Edytowane wczoraj o 07:41 przez Marcelo12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano wczoraj o 08:59 Złe warunki masz. Czym świecisz ? Co to za wiadra? Coś tam z niej zapalisz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcelo12 1 Napisano 21 godzin temu (edytowane) @WymiataczMega Świecę lampami CFLi LED, zimne i ciepłe światło- pół na pół. Używam profesjonalnej ziemi i nawozów Canna. W boksie mam 30000 Lumenów. Inne roślinki i inne odmiany już słoikuje, miały dobry plon, jednak tu wyszło jak wyszło. Czy zbyt duże oświetlenie może powodować problemy w growboxie? Mam 0.5 m2 i 30 000 lumenów a widziałem w kalkulatorze że wystarczy połowa z tego na taki metraż. Nawozy stosowałem ściśle według tabeli. Canna Vega, Flores, P/K 13-14, Cannazym. Jak myślisz Kolego, co mogło mieć wpływ na roślinkę? Na zdjęciu widać jak obecnie to wygląda. A na wiadrach stały świeże sadzonki, póki Gorilla jeszcze rosła. Teraz wygląda inaczej. Sam zobacz na fotce. Edytowane 21 godzin temu przez Marcelo12 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 5 Napisano 5 minut temu Dla mnie to oświetlenie za wysoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach