Zimny404 6 Napisano Poniedziałek o 18:31 Cześć, kupiłem boxa 120x60x180 mieszkam w bloku i zastanawiam sie co zrobić z wentylacja. Puścić ja do kratki wentylacyjnej czy do mieszkania? Dam radę funkcjonować w takich warunkach? Jakieś porady, mam filtr węglowy zastanwiam sie co jest lepszym pomysłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,559 Napisano Poniedziałek o 18:50 Jesli masz filtr to nie musisz sie przejmowac zapachem bo go nie bedzie poza momentami gdy bedziesz otwieral boxa. Dla wlasnej wygody wywalil bym wylot do kratki zeby pozbyc sie tego powietrza z pomieszczenie skad bedziesz "zasysal" do boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zimny404 6 Napisano Poniedziałek o 19:20 (edytowane) @moonka to nie problem, ze będzie ludzia dmuchać? Nie wiem czy się zmieszczę w kuchni. Jeśli wywalę wylot na pokoj to da radę to pociągnąć? Mam pochłaniacze zapachu, spreje. Kupiłem tez pochłaniacze wilgoci. W kuchni problemem jest tez duża widoczność boxa. Wole mieć go w pokoju na klucz na końcu mieszkania, to tez moja sypialnia 🤣 wynieść się z tamta czy pakować boxa i w lato próbować zrobić wentylacje przez balkon? Edytowane Poniedziałek o 19:22 przez Zimny404 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,559 Napisano Poniedziałek o 19:23 @Zimny404 w sumie moze to powodowac jakies zamieszanie w wentylacji🤔 jesli dasz na pokoj a bedzie filtr to nic nie poczujesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 88 Napisano Poniedziałek o 19:25 możesz. mieć go w pokoju na klucz, z filtrem raczej nic nie będzie czuć, ja też bym nie wydmuchiwał do kratki, cokolwiek stanie się z filtrem i cały pion będzie się zastanawiał, skąd tak ładnie pachnie :), a tak dowiesz się o tym pierwszy, a nie od sąsiadów 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zimny404 6 Napisano Poniedziałek o 19:26 Okej, a ta wilgotność nie będzie mi słabo? Odpaliłem na chwile boxa w pokoju i zrobiło się jakby takie ciśnienie, już myślałem ze tego nie pociągnę dalej. Ale skoro mówisz, ze da radę zyc to tak zrobię. W razie w na zapach mam drugi filtr. Dzięki za info, będę dawał relacje co z dziewczynami 😊 @Bubble okej, a dam radę tam spać czy lepiej zmienić lokacje sypialni?. Nie chodzi mi o hałas, bardziej o wilgoć pośrednio jakieś zagrożenie dla zdrowia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 88 Napisano Poniedziałek o 19:30 (edytowane) przez 2 lata miałem 1m2 growboxa 30 cm od poduszki, nie róbmy scen... Edytowane Poniedziałek o 19:30 przez Bubble @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zimny404 6 Napisano Poniedziałek o 19:32 Dobra elegancko, człowiek głupi na starcie wszystko podaje analizie żeby nie ruszyć i się nie zawieść. Dzięki za info ☺️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach