Bluetooth83 5 Napisano Piątek o 10:32 Witam macie jakieś sposoby żeby szybciej wysuszyć sampelka do spróbowania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,415 Napisano Piątek o 10:45 @Bluetooth83 mikrofala, ale smak i moc może nie być tak jak normalne suszenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 29 Napisano Piątek o 13:51 @Tester Doprecyzujesz? na jakiej mocy? ile minut? Pytam, bo sam jestem ciekawy takiej ''expres'' opcji 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,415 Napisano Piątek o 14:29 @hazera nie robiłem tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano Piątek o 15:09 @hazera ja sample do testów poddaje obróbce w piekarniku 😉. Topa rozdrabniamy w miarę możliwości, piekarnik ustawiamy na około 70°C . Pieczemy gdzieś 20 minut i włala 😎 możemy testować moc jarania. Smaku nie ma co się doszukiwać. Smacznego 👊 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 5 Napisano Piątek o 16:40 I cyk mam od 2 dni topy z każdej rosliny do suszenia, jednej się dziś z rana nie mogłem oprzeć, była trochę za wilgotna. Ale 4 próbki jeszcze są 🤪 Spróbuję dam znać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 5 Napisano Piątek o 17:24 Czy to normalne że w jednym z topów znalazłem nasiono ? Gdzieś tam samiec był? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,415 Napisano Piątek o 20:21 2 godziny temu, Bluetooth83 napisał: Czy to normalne że w jednym z topów znalazłem nasiono ? normalne, lekko pohermiło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach