szafonix 15 Posted November 27 siemanko ziomki, czy ten spot jest ok? 12 rośliń chce tam posadzić, rozlozonych po calym lasku, aby z pola i drogi nic nie bylo widac, ewentualnie ciutek zmodyfikuje nature w lesie zeby roslinki jaknajwiecej swiatla mialy. na suncalcu w maju tam teoretycznie 15h swiatla jest, wiec jest k00zacko. odejme z tego ze 3/4 h bo wiadomo ze to nie jest plaskie pole ze od zmierchu do switu tam słonce swieci. ale nawet z tych 10h bylbym hepi. ten para lasek znajduje sie obok wiekszego lasu, drogi (rzadko uczeszczanej) i pomiedzy dwoma polami. jak w tym jednym lasku za mało miejsca bedzie, kilometr dalej jest identyczny jeden. jakby ktoś pytał jakie to odmiany to mam wymieszane 4x special kush, reszta totalne randomy (wiem ze feminizowane ale nic wiecej) Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 129 Posted November 27 @szafonix lol przy drodze asfaltowej chcesz wysadzać ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szafonix 15 Posted November 28 @Tester nie wiem jeszcze, chce ogarnac czy na pierwszy rzut oka jest ok. ta droga i tak jest rzadkoi uczeszczana, spotow i tak dalej innychg szukam Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
wielkitopek 40 Posted November 28 (edited) @szafonix na 2 raz pamiętaj w adresie jest już lokalizacja twojej miejscówki....ale plus za opere 😉 Edited November 28 by wielkitopek Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 129 Posted November 28 @wielkitopek 😄 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
CheMsKuN 140 Posted November 28 Przed komisariatem najlepiej wysiej, przeciez pod latarnia najciemniej 🤣 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites