szafonix 18 Napisano 27 Listopada 2019 siemanko ziomki, czy ten spot jest ok? 12 rośliń chce tam posadzić, rozlozonych po calym lasku, aby z pola i drogi nic nie bylo widac, ewentualnie ciutek zmodyfikuje nature w lesie zeby roslinki jaknajwiecej swiatla mialy. na suncalcu w maju tam teoretycznie 15h swiatla jest, wiec jest k00zacko. odejme z tego ze 3/4 h bo wiadomo ze to nie jest plaskie pole ze od zmierchu do switu tam słonce swieci. ale nawet z tych 10h bylbym hepi. ten para lasek znajduje sie obok wiekszego lasu, drogi (rzadko uczeszczanej) i pomiedzy dwoma polami. jak w tym jednym lasku za mało miejsca bedzie, kilometr dalej jest identyczny jeden. jakby ktoś pytał jakie to odmiany to mam wymieszane 4x special kush, reszta totalne randomy (wiem ze feminizowane ale nic wiecej) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Listopada 2019 @szafonix lol przy drodze asfaltowej chcesz wysadzać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 28 Listopada 2019 @Tester nie wiem jeszcze, chce ogarnac czy na pierwszy rzut oka jest ok. ta droga i tak jest rzadkoi uczeszczana, spotow i tak dalej innychg szukam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 28 Listopada 2019 (edytowane) @szafonix na 2 raz pamiętaj w adresie jest już lokalizacja twojej miejscówki....ale plus za opere ? Edytowane 28 Listopada 2019 przez wielkitopek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Listopada 2019 @wielkitopek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 28 Listopada 2019 Przed komisariatem najlepiej wysiej, przeciez pod latarnia najciemniej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 28 Grudnia 2019 spalona miejscówka ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach