Buszmen 0 Napisano 27 Listopada 2019 (edytowane) Jaką wysoką roślinę mogę hodować pod lampą hps 600w czy to może być 2 metrowa Konopia i ile roślin pod taką lampe mogę dac Edytowane 27 Listopada 2019 przez Buszmen @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 27 Listopada 2019 zalezy jaki masz namiot kolego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 27 Listopada 2019 1 hour ago, Buszmen said: Jaką wysoką roślinę mogę hodować pod lampą hps 600w czy to może być 2 metrowa Konopia i ile roślin pod taką lampe mogę dac 600W ogarnia namiot 1.2m/1.2m mozesz pod tym trzymac krzaki dowolnej wysokosci tylko trzeba uwazac, zeby szczyty nie byly za blisko zarowki, bo sie ugotuja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 27 Listopada 2019 @Buszmen zależy od Ciebie ile dasz jej fazy wzrostu, no i warunków jakie pomieszczenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach