Wegorz97 1 Napisano 24 Listopada Witam, Chciałbym złożyć odpowiedni zestaw żeby wszystko hulało jak należy. Stoję przed wyborem dwóch boxów chociaż lepszy byłby trochę niższy. Mam do wyboru zestaw od Spider Farmer i od Hydro Mars oba tej samej wielkości 60x60x140 czy byłoby lepiej złożyć coś samemu ? podaje zdjęcia poglądowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 24 Listopada (edytowane) @Wegorz97 ja sam właśnie złożyłem sobie zestaw, box 60x60, lampa fc1500 i ifresh 4" wszystko od mars hydro wyszlo okolo 320e czyli tyle co gotowy zestaw z gorsza lampa tylko jak sam składasz to nie masz tych pierdół typu okulary, nozyczki itd. Ale za to mozesz wrzucic duzo lepsza lampe bo te co daja do zestawow sa.za slabe. Jak za tą cenę to chyba nic lepszego nie znajdziesz. Pamiętaj o kodzie na 10% zniżki marseu10 Edytowane 24 Listopada przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 24 Listopada Takie lampy jak w tych zestawach trochę słabe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wegorz97 1 Napisano 24 Listopada (edytowane) Tutaj właśnie bardzo mnie kusi że jest cena poniżej 300e. Sprawdzałem inne zestawy na innych stronach i jakoś tutaj przekonuje chyba ta marka. Edytowane 24 Listopada przez Wegorz97 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 24 Listopada @Wegorz97 lepiej troche dolozyc jak ci napisalem wyzej. Bo lampa 100W to za mało do boxa 60x60. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach